‘Friends’-reünie uitgesteld door coronavirus

Het was eindelijk zover. De langverwachte Friends-reunie stond eindelijk op de planning. Maar door de uitbraak van het nieuwe coronavirus, worden de opnames van die reünie nu uitgesteld. Wanneer de reünie dan wel gefilmd zal worden, is nog niet duidelijk.

Door de uitbraak van het coronavirus moeten heel wat films en series hun opnames staken, denk maar aan Fantastic Beasts, Riverdale en zelfs onze eigen topreeksen Thuis en Familie. Maar ook voor fans van Friends hebben we nu slecht nieuws, want opnames van de geplande reünie worden nu ook voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Opnames verplaatst naar mei

Dit jaar, meer dan 25 jaar nadat het eerste seizoen van de sitcom verscheen, kregen we normaal een reünie-special van Friends op HBO Max. Alle acteurs zouden gezien nog eens samenkomen voor deze special. Maar dat zal door de recente uitbraak van het nieuwe coronavirus dus niet doorgaan.

Het Amerikaanse Variety kreeg de bevestiging van de makers van de special. Normaal ging de reünie volgende week opgenomen worden, maar doordat men in de Verenigde Staten nu ook zoveel mogelijk aan social distancing moet doen, worden de opnames nu uitgesteld. De opnames zullen ten vroegste in mei van start kunnen gaan.

Friends-reünie

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

Voor de reünie gingen Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow dus nog een keertje met z’n allen samenkomen. Dat deden ze enkele maanden geleden ook al met een prachtig selfie tot gevolg.

De “Friends” zouden zelf ook allemaal executive producer zijn voor de special. Daarnaast zouden de originele producers Kevin Bright, Marta Kauffman en David Crane terugkeren. Emma Conway en James Longman zouden de twee nieuwe namen zijn die aan de special meewerken. De special zou in totaal meer dan 400 miljoen dollar (372 miljoen euro) kosten. Wanneer hij zal verschijnen is nu wel heel onduidelijk geworden.

Maar hey, alle tien seizoenen van Friends staan bij ons nog steeds op Netflix. Quarantaine-marathon iemand?

Meer
Lees meer...