Jennifer Aniston bereikt 1 miljoen volgers in recordtijd op Instagram

Rachel Green aka Jennifer Aniston liet Instagram ontploffen met een foto waarbij de acteurs van Friends een kleine reünie hielden. Op die manier maakte de Amerikaanse haar intrede op het socialenetwerkplatform. Daardoor is ze nu de persoon die als snelste ooit één miljoen volgers bereikte op Instagram.

Iedereen houdt wel van een goede portie Friends. Zeker als we nostalgisch op de bank kunnen kijken naar een 5de herhaling van de Amerikaanse sitcom. Niet alleen de herhalingen van de serie zijn populair, ook de acteurs hebben nog altijd veel aanhang op sociale media.

De kaap van één miljoen

Jennifer Aniston had nog geen Instagram, maar dat veranderde een paar dagen geleden. Toen ze haar account online zette, maakte ze haar intrede op een wel heel speciale manier. De Amerikaanse postte een foto van haar met ál haar castleden van Friends. Een foto die Instagram letterlijk deed ontploffen.

Menig Friends-fan kreeg een nostalgische inzinking toen ze zagen dat Aniston een reünie-foto postte met haar vrienden van de Amerikaanse sitcom. Alsof dat nog niet genoeg was swingde de volgers die ze kreeg op het platform de pan uit.

https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/

Het ging zo hard dat Aniston op iets meer dan vijf uur tijd een miljoen volgers had. Daarmee draagt de actrice vanaf nu de titel: snelste persoon om één miljoen volgers te halen. En we zijn ervan overtuigd dat dat alles te maken heeft met haar eerste foto van de cast. Daarenboven krijgt de Amerikaanse ook nog eens een plaats in het Guinness World Record-boek.

Paus Franciscus en prins Harry

Dat record werd eerder ook al eens verbroken. In 2016 lanceerde Paus Franciscus zijn eigen Instagrampagina. Die kreeg toen meer dan één miljoen likes op 12 uur tijd. Maar de echte royalties moeten ook niet onderdoen, want prins Harry en zijn vrouw Meghan kregen één miljoen volgers op amper 5 uur en 45 minuten tijd.

Jennifer Aniston deed het nog net iets beter met een half uurtje voorsprong. Maar met zo’n iconische foto kan dat ook niet anders. Fans die nu hopen op een reünie van de cast op tv moeten we helaas teleurstellen. De actrice liet laatst namelijk weten dat een Friends-film niet in de pijplijn zit en die er ook nooit gaat komen. Maar met de nieuwe Instagramaccount hebben we misschien toch een beetje nostalgie.

Meer
Lees meer...