‘Friends’-actrice Jennifer Aniston haalt plannen ‘Friends’-film onderuit

Friends
Friends

Voor alle fans van Friends hebben we géén goed nieuws. Rachel aka. Jennifer Aniston maakte bekend dat er geen Friends-film komt. Daarmee veegde de actrice de hoop van veel fans van tafel.

Sinds de laatste aflevering van Friends zo’n 15 jaar geleden hopen fans op een reünie-film. Maar Jennifer Aniston maakte bekend dat die film of reünie er nooit zal komen. Daarmee stampte de actrice ongetwijfeld op veel harten van de fans.

Producers werken tegen

De 50-jarige actrice deed onlangs een interview met het Amerikaanse magazine Variety. Daarin vertelde de voormalige Rachel Green dat er wel degelijk interesse was voor het maken van een film, maar dat het niet mocht van de producers. “We hadden echt wel een soort van verlangen om een film te maken, zeker omdat onze fans dat zo graag wilden”, vertelt Aniston in Variety.

This is brand new information Friends gif
Giphy

Daarna kreeg de actrice ook de vraag voorgelegd of haar castgenoten van Friends (Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, en David Schimmer) open zouden staan voor een soort reünie waarin ze hun voormalige rol terug op zich namen. Daarover vertelde Aniston het volgende: “Dat hangt ervan af. Kijk, we hebben niet allemaal in een kamer samen gezeten. Maar hadden we het leuk gevonden als we samen iets gedaan hadden? Zeker. Dat zou echt leuk zijn. We zouden de serie kunnen heruitvinden voor een paar afleveringen. Maar ja, misschien is het beter zo, we zullen het toch nooit weten.”

Aniston is er zich in ieder geval van bewust wat voor impact de serie nog steeds heeft. Ze vindt het geweldig dat tieners nu nog altijd naar de afleveringen van Friends kijken op Netflix.

25ste verjaardag van Friends

Dat de serie nog altijd een groot succes is bleek ook uit de 25ste verjaardag van Friends. Die werd een aantal weken geleden groots gevierd. Zo maakte zangeres Meghan Trainor onder andere een remake van het originele openingsnummer I’ll Be There For You. Daarnaast waren er ook veel bioscopen in de VS die de beste afleveringen van de serie vertoonden, inclusief nooit gezien materiaal. Zelfs bij ons gingen bioscopen helemaal loco op het succes van het 25-jarig bestaan van Friends.

Een film zou dus zeker niet ongepast zijn, maar het is inderdaad beter om het verleden in ere te bewaren in plaats van een sucky einde aan de serie te breien.

Gesponsorde artikelen