Must see: ‘Never Have I Ever’ op Netflix

Netflix is momenteel onze beste vriend in coronatijden. De streamingdienst heeft er sinds gisteren weer een bingewaardige serie bij. Never Have I Ever staat nog maar pas online en het is nu een al hot topic in Amerika.

Netflix beloofde onlangs plechtig aan al zijn kijkers dat ze niet zonder films en series zullen vallen nu iedereen thuis zit. En gelukkig maar want het is één van de weinige lichtpuntjes in deze donkere coronatijden. De streamingdienst publiceerde gisteren het eerste seizoen van Never Have I Ever en is nu al overladen aan positieve reacties.

Never Have I Ever

De komische serie bevat een hele portie tienerdrama en is gebaseerd op de jeugd van Mindy Kaling, een Amerikaanse actrice, scenarioschrijfster en producente. Zij heeft samen met Lang Fisher Never Have I Ever geproduceerd. De reeks volgt het verhaal van een Indisch-Amerikaans tienermeisje, Devi, die net haar vader is verloren. Ze zit op de middelbare school en wil er alles aan doen om populair te worden en een knap vriendje te krijgen. En dat gaat niet altijd volgens plan, maar het levert wel een heleboel ongemakkelijke en hilarische momenten op.

Lovende reacties

De serie stond nog geen 24 uur online en kreeg al meteen massaal positieve reacties. Never Have I Ever geeft Netflix een nieuwe, frisse en moderne tienerserie (die niet alleen voor tieners is). De reeks haalt onderwerpen aan die nooit eerder zo goed in beeld werden gebracht. Met een diverse cast en een eerlijke weerspiegeling van de werkelijkheid geeft de streamingdienst heel wat kijkers wat ze al lang verdienen, een romantische komedie van formaat.

Never Have I Ever bestaat uit tien afleveringen en is nu te streamen op Netflix!

Bekijk hier de trailer van Never Have I Ever:

Meer
Lees meer...