Shawn Mendes krijgt eigen documentaire op Netflix

Net zoals heel wat andere artiesten komt nu ook Shawn Mendes met een eigen documentaire op Netflix. De zanger, bekend van nummers als Señorita, Treat You Better en There’s Nothing Holdin’ Me Back, komt binnenkort ook met een nieuw album.

Fans van Shawn Mendes hebben nóg meer om naar uit te kijken. Want naast een nieuw album verschijnt er dit jaar ook nog een heuse documentaire over de zanger. De documentaire, die de naam Shawn Mendes: In Wonder kreeg, zal te bekijken zijn via Netflix.

Shawn Mendes: In Wonder

Op maandag 23 november, een week voor het nieuwe album van Shawn Mendes verschijnt, krijgt de zanger zijn eigen documentaire op Netflix. Over de inhoud van die documentaire is nog niets geweten. Maar we weten wel al dat hij Shawn Mendes: In Wonder zal heten.

Doordat de documentaire de naam In Wonder kreeg, kunnen we dus vermoeden dat de film Shawn zal volgen bij het maken van zijn nieuwe album ‘Wonder’. Dat album zal verschijnen op 4 december 2020.

Beluister hier nog eens het nieuwste nummer van Shawn Mendes, Wonder:

Shawn Mendes: In Wonder is vanaf maandag 23 november te vinden op Netflix. Maar niet getreurd. Tot dan kan je nog kijken naar één van de reeksen op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...