‘The Kissing Booth 3’ verschijnt in de zomer van 2021

Dat er een derde film van The Kissing Booth zou komen, dat was al een tijdje geweten. Amper drie dagen nadat de tweede film in de reeks verschenen was, deelde de cast dat nieuws met de wereld. En nu liet hoofdrolspeelster Joey King (Elle Evans) ook weten wanneer we The Kissing Booth 3 mogen verwachten: in de zomer van 2021!

Sinds eind juli is de tweede film van The Kissing Booth terug te vinden op Netflix. En al een paar dagen later kondigde de cast via een livestream op Facebook aan dat er al heel snel een vervolg op dat vervolg zou komen. De twee films werden namelijk op hetzelfde moment opgenomen. The Kissing Booth 3 heeft dus geen vertraging opgelopen door de uitbraak van het coronavirus.

People’s Choice Awards

Gisteravond werden de People’s Choice Awards uitgereikt. The Kissing Booth 2 was twee keer genomineerd. En beide keren kon de film ook z’n nominatie verzilveren. TKB2 won de prijs voor de Comedy Movie van 2020. En hoofdrolspeelster Joey King (Elle Evans) werd verkozen tot de Comedy Movie Star van 2020.

Tijdens haar speech vertelde ze (zoals heel wat anderen) dat 2020 een speciaal jaar is geweest, en dat ze heel blij is dat The Kissing Booth 2 en haar personage Elle Evans erin geslaagd zijn een lach op onze gezichten te toveren. Maar dat was niet alles. King had ook een verrassing voor de fans van TKB.

Zomer 2021

“Ik heb mezelf gezegd dat als ik zou winnen, ik ook een spannend nieuwtje met jullie wilde delen”, vertelde Joey King tijdens haar acceptance speech. “Ik wil jullie vertellen dat The Kissing Booth 3, de laatste film in de reeks, gereleased wordt in de zomer van 2021! Was dat maar morgen!”

The Kissing Booth 3

In de derde en laatste film van The Kissing Booth wordt het verhaal van Elle Evans, Noah Flynn (Jacob Elordi), Lee Flynn (Joel Courtney) en de rest van de personages afgerond. De tweede film eindigde met een cliffhanger. Elle was namelijk toegelaten tot twee belangrijke universiteiten.

Ze moet nu kiezen tussen Harvard (waar haar vriendje Noah studeert) en Berkeley (waar ze met haar beste vriend Lee naartoe zou gaan). In een eerste sneak peek kregen we al te zien dat het geen makkelijke keuze is. Elle krijgt namelijk telefoon van Harvard, maar ze neemt niet op.

The Kissing Booth 3 verschijnt in de zomer van 2021.

Meer
Lees meer...