Armie Hammer verlaat nu ook ‘The Offer’, over het maken van ‘The Godfather’

Armie Hammer zal niet langer de hoofdrol spelen in de aankomende serie The Offer. Die reeks vertelt het verhaal achter de schermen van het maken van de iconische film The Godfather.

Acteur Armie Hammer stond eerder deze maand ineens in het oog van de storm. Een vrouw was namelijk naar buiten gekomen met een reeks privéberichten die hij naar haar zou gestuurd hebben. De berichten zijn vaak seksueel getint, maar sommigen zijn verontrustend. Hammer blijkt namelijk nogal afwijkende seksuele voorkeuren te hebben, zoals kannibalisme.

Kort na het uitlekken van die berichten besliste Armie Hammer om uit de film Shotgun Wedding te stappen. Zelf ontkent hij nochtans alle beschuldigingen. Hij beweert dan ook dat zijn beslissing daar niets mee te maken heeft. “Ik kan nu mijn kinderen niet vier maanden achterlaten om een film te gaan opnemen in de Dominicaanse Republiek”, klinkt het. Josh Duhamel wordt genoemd als zijn vervanger.

Paramount

Maar nu blijkt die film niet het enige project te zijn waaruit Armie Hammer verdwijnt. Volgens de website Variety verlaat hij ook The Offer. In serie zou Hammer de rol spelen van Al Ruddy, die in 1972 The Godfather produceerde. The Offer is een productie van Paramount. Zij wensten niet te reageren op de geruchten over het vertrek van Armie Hammer.

De tiendelige reeks wordt gemaakt voor de nieuwe streamingdienst Paramount+, dat op 4 maart lanceert in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en Scandinavië. Naast eigen series zal Paramount+ ook content bevatten van BET, CBS, Comedy Central, MTV en Nickelodeon.

Meer
Lees meer...