Left Right
scrollTop top

Josh Duhamel genoemd als vervanger voor Armie Hammer in ‘Shotgun Wedding’ na kannibalismeschandaal


Josh Duhamel
© Josh Duhamel – Bron: Shutterstock

Josh Duhamel is in gesprek om de hoofdrol op te nemen naast Jennifer Lopez in de film Shotgun Wedding. De Amerikaanse acteur zou daarin de vervanger zijn Armie Hammer, die eerder deze maand onder vuur kwam te liggen na na beschuldigingen van verkrachtings- en kannibalismefetisjen.

Acteur Armie Hammer stond eerder deze maand ineens in het oog van de storm. Een vrouw was namelijk naar buiten gekomen met een reeks privéberichten die hij naar haar zou gestuurd hebben. De berichten zijn vaak seksueel getint, maar sommigen zijn verontrustend. Hammer blijkt namelijk nogal afwijkende seksuele voorkeuren te hebben.

Kort na het uitlekken van die berichten besliste Armie Hammer om uit de film Shotgun Wedding te stappen. Zelf ontkent hij nochtans alle beschuldigingen. Hij beweert dan ook dat zijn beslissing daar niets mee te maken heeft. “Ik kan nu mijn kinderen niet vier maanden achterlaten om een film te gaan opnemen in de Dominicaanse Republiek”, klinkt het.

Shotgun Wedding

Productiehuis Lionsgate moest dus op zoek naar een vervanger om Tom te spelen. Die vormt in Shotgun Wedding een koppel met Darcy (Jennifer Lopez).

Ondanks strubbelingen in hun relatie trouwen Tom en Darcy toch, maar dan wordt het hele huwelijksfeest gegijzeld. Jason Moore is de regisseur op basis van een scenario van Mark Hammer en Liz Meriwether.

Josh Duhamel

Voor Josh Duhamel zou het niet de eerste film zijn vol actie of romantiek. Eerder was hij namelijk onder andere te zien in de Transformers-filmreeks. Daarnaast kan je hem ook kennen van When in Rome, Safe Haven of Life as We Know It.

LEES MEER: Bella Thorne reageert op kannibalismegeruchten Armie Hammer en komt zo zelf onder vuur te liggen


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…