Left Right
scrollTop top

Bella Thorne reageert op kannibalismegeruchten Armie Hammer en komt zo zelf onder vuur te liggen


Armie Hammer Bella Thorne
© Shutterstock, Isopix

Bella Thorne is al lang geen onbeschreven blad meer en nu ligt de actrice opnieuw onder vuur. Dat gebeurde nadat ze reageerde op de geruchten rond Armie Hammer. Daarbij nam ze het meteen op voor de acteur waarbij ze de vermeende slachtoffers bestempelde als leugenaars.

Call Me By Your Name-acteur Armie Hammer kwam afgelopen week in een storm terecht nadat er screenshots verschenen van gesprekken die hij had met verschillende vrouwen. In die screenshots haalt Hammer meermaals kannibalisme en verkrachting aan als fetisjen.

Armie Hammer

Armie Hammer kwam onder vuur te liggen nadat het Instagramaccount @houseofeffie naar buiten kwam met een heleboel screenshots die ze, naar eigen zeggen, kreeg van acteur Armie Hammer. De berichten waren vaak seksueel getint, maar soms verwees Hammer daarbij naar kannibalisme en verkrachting.

Vervolgens kreeg @houseofeffie nog andere screenshots doorgestuurd van andere vrouwen, die ze eveneens deelde op Instagram. Ook daarin kwamen dezelfde thema’s naar boven. Uiteindelijk deelde ook Courtney Vucekovich, de ex-vriendin van Armie Hammer, haar verhaal. “Hij zei dat hij m’n rib wilde breken, barbecuen en opeten. ‘F*ck, dat was raar, maar je denkt er niet verder over na. Hij zei, ‘Ik wil een beet uit je nemen’. Wanneer ik een klein wondje had op mijn hand, zoog of likte hij eraan. Dat is het vreemdste dat hij bij mij heeft gedaan”, zo vertelde ze aan Page Six.

“Bullsh*tverhalen”

In een statement aan Deadline reageerde Hammer op de aantijgingen. “Ik reageer niet op deze bullsh*tverhalen. Maar door deze gemene en onjuiste online aanvallen tegen mij kan ik nu mijn kinderen niet vier maanden achterlaten om een film te gaan opnemen in de Dominicaanse Republiek. Lionsgate steunt me hierin en ik ben hen daar dankbaar voor.”

De film waaraan Hammer aan het werken was, was Shotgun Wedding. Daarin zou hij aan de zijde van Jennifer Lopez te zien zijn. Ook de productie van de film bevestigde dat de acteur zelf gevraagd had om uit te film te stappen en dat ze hem steunden in die beslissing.

Bella Thorne: “Fake

Maar nu heeft ook Bella Thorne zich uitgesproken over de kwestie. Ze deed dat met een Story op Instagram. Daar zei ze: “Ik kan dit echt niet geloven. Mensen zijn gestoord om dit soort dingen te faken. Deze arme man en zijn kinderen. Laat hem en zijn familie met rust. No way dat hij een kannibaal is.” Naast een post van het artikel schreef ze nog: “Er doen miljoenen valse screenshots de ronde.” Het is dus duidelijk, Bella is ervan overtuigd dat de vrouwen in kwestie de screenshots zelf gefabriceerd hebben en gelooft niets van wat ze te zeggen hebben.

Dat schoot niet in goede aarde bij andere vrouwen op sociale media. Zij benadrukten dat het in dit soort zaken belangrijk is om de slachtoffers te geloven tot het tegendeel bewezen is.

OnlyFans

Bella Thorne kwam in augustus al eens onder vuur te liggen. Ze maakte toen een account aan op OnlyFans. Daarover zei ze nadien dat ze in één week tijd twee miljoen dollar verzamelde. Maar al snel werd duidelijk dat Bella dat geld niet helemaal volgens de regels verdiend had. 

Zo liet ze haar fans 200 dollar betalen voor een een “volledig naakte fotoset”. Toen de fans die kregen, bleek het echter te gaan over geschreven boodschappen en dus geen naaktfoto’s. Daarom vroegen heel wat mensen refunds aan. Het ging om zoveel aanvragen dat OnlyFans zelfs een extra regel opstelde die stelt dat je niet langer meer dan 50 dollar (41 euro) mag vragen voor een simpele boodschap en niet meer dan 100 dollar (82 euro) fooi mag geven. 

Die nieuwe regel was een streep door de rekening van heel wat sekswerkers die de kost verdienen via OnlyFans. Daarnaast moesten ze in plaats van 7 dagen ook plots tot 30 dagen wachten om uitbetaald te worden omdat OnlyFans te veel geld terug moest storten aan de misnoegde fans van Bella Thorne. OnlyFans betaalt namelijk zelf voor de transactiekosten van betalingen op het platform. Door de refunds moesten ze dat bedrag dubbel betalen, waardoor het prijskaartje flink opliep.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  116.351.396
 • Aantal
  doden
  2.585.919
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  785.809
 • Aantal
  doden
  22.240