Left Right
scrollTop top

Bella Thorne verdient 1,7 miljoen euro in één week op OnlyFans en maakt er een film over


Bella Thorne
© EPA-EFE/WILL OLIVER

Amerikaans actrice Bella Thorne zit nog maar een week op inhoudsabonnementsdienst OnlyFans, maar ze verdiende nu al meer dan 2 miljoen dollar (ongeveer 1,7 miljoen euro). En daar wil de actrice een film over maken.

Om toegang te krijgen tot Thorne’s pagina op OnlyFans moet je 20 dollar (ongeveer 17 euro) per maand betalen. De actrice gaf toe dat ze deels voor het geld op de website zit. Ze wil het geld dat ze hier verdient in haar productiebedrijf steken en een deel ervan aan een goed doel geven. Maar ze gebruikt de site ook voor research voor haar nieuwe film.

Research

Thorne wil de film samen met regisseur Sean Baker maken. “OnlyFans is iets dat ik aan het onderzoeken ben”, zegt ze in tekstbericht aan de LA Times. “Wat doet een platform als deze met zijn gebruikers? Hoe kan het je leven beïnvloeden en hoever wil je gaan? Je kan zoals ik zijn, of een getalenteerd meisje uit Montana, en OnlyFans kan je leven veranderen. Als je dat wil uiteraard.”

Baker zou de film schrijven en regisseren terwijl Bella Thorne zou acteren. Een bron vertelde dat de film nog in een heel vroeg stadium zit en het waarschijnlijk nog enkele jaren zou duren voor die af is.

OnlyFans

Ook al zit Thorne nu een week op OnlyFans, ze weet nog altijd niet wat ze met fans wil delen. Tot nu toe staan er enkele uitdagende foto’s op, maar geen al te pikante content. Ze vroeg fans wat ze wilden zien en ze kreeg antwoorden zoals lingerie, douchen of twerken.

Maar de actrice wil vooral een plek creëren waar ze persoonlijker kan zijn met fans, zoals spraakopnames voor persoonlijke berichten. Ze wil ook les geven in bakken en liedjes schrijven.

Disneyster

Thorne werd bekend door de Disney Channel-reeks Shake it Up. Haar laatste film was Infamous, die uitkwam in juni dit jaar. De actrice is te zien in verschillende reclamespots, series en films.

In totaal won ze twee Young Artist Awards. Eén in 2009 voor ‘Beste optreden in een tv-serie’ in de dramaserie My Own Worst Enemy. In 2010 won ze deze prijs voor haar rol in Shake it Up. In 2018 vertelde ze aan de LA Times dat ze een Oscar wil winnen. “Dat is iets wat ik al altijd wou. Dat gaat elk jaar op mijn doelbord.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…