‘Challengers’ met Zendaya krijgt nieuwe trailer

Op de officiële release van Challengers is het nog tot april wachten, maar toch is er al een hype rond de film met onder andere Zendaya. Challengers vertelt het verhaal van een trio getalenteerde tennissers die elkaar na enkele jaren opnieuw ontmoeten en daarbij verschillende oude herinneringen ophalen. De ene al iets beter dan de andere.

De nieuwe film Challengers is van de Italiaanse Luca Guadagnino. De regisseur werd bij het grote publiek bekend door zijn film Call Me by Your Name met Timothée Chalamet, waar hij in 2022 ook nog Bones And All mee maakte. In deze film zal Chalamet niet te zien zijn, want de hoofdrol is weggelegd voor zijn Dune-collega Zendaya.

In een nieuwe trailer zien de fans alvast hoe haar personage Tashi Duncan geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken. Challengers verschijnt op 24 april 2024 in de bioscoop.

Challengers

Al sinds de allereerste teaser is Challengers een veelbesproken film. Die vertelt namelijk het verhaal van de getalenteerde tennissers Tashi Duncan (Zendaya), Patrick (Josh O’Connor) en Art (Mike Faist). In eerste instantie waren de twee jongens beste vrienden en probeerden ze te leven met hun eeuwige crush op Tashi. Die genoot van alle aandacht en speelde er ook maar al te graag op in.

Verder in de film zien we hoe de drie elkaar jaren later opnieuw ontmoeten. Door een blessure moest Tashi stoppen met tennissen op professioneel niveau, waarna ze zelf coach werd. Als coach loodste ze Art, die ondertussen ook haar man was geworden, naar verschillende titels. Wanneer het duo op een toernooi ook Patrick opnieuw tegenkomt, beginnen de onbesproken zaken uit het verleden zich op te stapelen.

Nieuwe trailer

Op de release van de film is het dus nog twee maanden wachten. Maar vandaag deelde het officiële X-account alvast een nieuwe trailer. Daarin krijgen de fans meer te zien van het trio in de periode dat ze elkaar leerden kennen. Zo krijgen we Patrick en Art samen op een feestje te zien, kunnen ze niet zwijgen over hoe fantastisch Tashi wel niet is, enzovoort.

Maar ook de zware blessure van Tashi komt al aan bod. Ze vertelt wat ze van plan is na haar eigen carrière en daarbij lijkt er vooral sprake te zijn van een driehoeksrelatie waar maar geen einde aan komt. Hoe dat precies zal aflopen, krijgen we vanaf 24 april in de bioscoop te zien.

Challengers verschijnt op 24 april in de bioscoop.

Meer
Lees meer...