Cheryl, de moeder van het zoontje van Liam Payne, deelt statement

Vorige week overleed Liam Payne op 31-jarige leeftijd na een val van het balkon van zijn hotelkamer in Buenos Aires in Argentinië. Liam Payne kreeg in 2017 een zoontje Bear, met zijn toenmalige vriendin Cheryl Tweedy (die je ook kan kennen als Cheryl Cole). Zij heeft nu ook een statement gemaakt, waarin ze uithaalt naar de media.

Liam Payne, een van de vijf leden van de Britse boyband One Direction, is vorige week overleden. In de afgelopen dagen reageerden zijn voormalige groepsgenoten al op het nieuws, maar nu heeft ook zijn ex-vriendin én moeder van zijn zoontje Bear gereageerd.

Cheryl

Liam Payne en Cheryl Tweedy (toen nog Cole) vormden een koppel van 2016 tot 2018. In 2017 verwelkomden ze samen hun zoontje Bear. Cheryl heeft na het overlijden van Liam Payne ook een statement gedeeld, waarin ze naast mooie woorden voor Liam ook minder mooie woorden heeft voor de media. “Terwijl ik probeer om deze hartverscheurende gebeurtenis een plaats te geven en door te zetten tijdens mijn rouw in deze onbeschrijflijk moeilijke periode, wil ik iedereen eraan herinneren dat we een mens verloren zijn.”

“Liam was niet enkel een popster en een celebrity. Hij was een zoon, een broer, een oom, een goede vriend en de vader van ons 7-jarige zoontje. Een zoon die nu moet leven met de realiteit dat hij z’n vader nooit meer zal zien. Wat mij het hardste verontrust, is dat er een dag zal komen waarop Bear toegang zal hebben tot de afschuwelijke berichtgeving en exploitatie door de media die we in de afgelopen dagen gezien hebben. Het breekt mijn hart nog meer dat ik hem hier niet van zal kunnen beschermen.”

“Ik smeek jullie om je af te vragen welk nut dit soort berichten hebben, buiten dat ze meer schade brengen aan iedereen die gebroken achterblijft. Voor je comments achterlaat of video’s maakt, vraag jezelf af of je zou willen dat je eigen kind of iemand anders van je familie dit leest. Geef Liam alsjeblieft het laatste beetje waardigheid dat hij heeft na zijn dood, zodat hij in vrede kan rusten.”

Lees het volledige statement hier:

Meer
Lees meer...