Chrissy Teigen laat tattoo zetten voor verloren zoontje

Enkele weken geleden lieten Chrissy Teigen en haar echtgenoot John Legend weten dat ze hun zoontje verloren waren. Het koppel kondigde tijdens de zomer de zwangerschap aan, maar in oktober eindigde de zwangerschap onverwacht in een miskraam. Chrissy en John hadden hun zoontje al de naam Jack gegeven en die staat nu ook vereeuwigd op het lichaam van Chrissy.

Deze zomer maakten Chrissy Teigen en John Legend in de videoclip van het nummer Wild van John bekend dat ze hun derde kindje verwachtten. Het koppel heeft al een dochtertje Luna (4) en een zoontje Miles (2).

Miskraam

Zo gelukkig als het koppel was toen ze de zwangerschap aankondigden in augustus, zo diep bedroefd waren Chrissy en John toen ze in oktober moesten meedelen dat ze hun kindje verloren waren. Ze deden dat door emotionele foto’s te delen vanuit het ziekenhuis.

Daarna pende Chrissy haar emoties nog neer in een blogpost. Daarin vertelde ze uitgebreid hoe ze zelf afscheid nam van Jack. Maar ook hoe ze over haar doodgeboren zoontje praat tegen Luna en Miles. “Jack zal altijd geliefd worden. We vertellen over hem tegen onze kinderen dat hij bestaat in de wind en de bomen en de vlinders die ze zien.” Ze bedankt ook haar fans voor hun medeleven. “Bedankt aan iedereen die aan ons gedacht heeft of ons zijn of haar liefde of verhalen stuurde. We zijn zo blij dat we jullie hebben.”

Tattoo

En nu heeft Chrissy ook een tattoo getoond die ze heeft opgedragen aan Jack. Het gaat om de naam “Jack” op haar pols. Op haar onderarm stonden al de namen “John”, “Luna” en “Miles”. Dus nu is ook Jack voor altijd vereeuwigd als een deel van hun gezin.

Meer
Lees meer...