Left Right
scrollTop top

Christian Bale mogelijk in ‘Thor: Love and Thunder’


Christian Bale
© epa

Christian Bale zou in gesprek zijn met Marvel om de cast te vervoegen van Thor: Love and Thunder. Het nieuws is wel nog niet officieel bevestigd. Het is dus ook nog niet duidelijk welke rol de acteur zou spelen naast onder meer hoofdrolspeler Chris Hemsworth.

Met onder andere vier Oscarnominaties, waarvan hij één verzilverde, is Christian Bale een van de meest gevraagde acteurs van het moment. Zijn internationale doorbraak kwam er vanaf 2005 met de trilogie Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises.

Sindsdien bleef de acteur weg van grote blockbusters. Maar binnenkort zou Bale dus opnieuw te zien zijn in een superheldenfilm, deze keer niet van DC, maar van Marvel.

Thor

Collider en diverse andere Amerikaanse media meldden dat de voormalige Batman gesprekken voert over een rol in de film Thor: Love and Thunder. Marvel en het management van Christian Bale wensten voorlopig niet te reageren op de geruchten.

Release in 2021

De opnames voor de nieuwste film rond superheld Thor zouden deze zomer beginnen. Regisseur Taika Waititi liet recent weten dat de eerste versie van het script klaar is. De release van Thor: Love and Thunder is gepland voor 5 november 2021.

Chris Hemsworth kruipt opnieuw in de huid van Thor. Ook Tessa Thompson (Valkyrie) en Natalie Portman (Jane Foster) keren terug na hun rol in Thor: Ragnarok.

Welke rol?

Die laatste zou zelfs de hamer van Thor vasthouden en zo zijn taak overnemen. Dat is enkele maanden geleden bevestigd door Kevin Feige, een topman bij Marvel Studios.

Daaruit kunnen we ook afleiden welke rol Christian Bale eventueel zal spelen in Thor: Love and Thunder. De verhaallijn rond Jane Foster komt namelijk ook voor in de meest recente comics van Thor. Daar neemt Foster het op tegen Cul Borson, ook gekend als Serpent of God of Fear en de oom van Thor. Die rol lijkt alvast op de huid geschreven van Christian Bale.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…