Christmas comes early this year! Aldi lanceert een adventskalender met flesjes wijn

Christmas comes early this year! Aldi lanceert een adventskalender met flesjes wijn

Adventskalenders met chocolaatjes, die zijn zo passé. Daarom komt Aldi dit jaar op de proppen met een adventskalender met wijn. Elke dag van 1 tot 24 december kan je dus een flesje rode, witte of roséwijn vinden achter de luikjes van de kalender. Aftellen tot kerstmis was nog nooit zo leuk. 

Wie heeft ze vroeger niet gehad? De adventskalender met chocolaatjes waarvan je elke dag in afwachting tot kerstavond één luikje mag opendoen. Supermarkt Aldi zal dit jaar ook zo’n kalender verkopen, al zal die zich richten tot een ander publiek.

‘Den Aldi‘ geeft je namelijk hét excuus om elke dag van december een wijntje te drinken. Achter de luikjes van deze adventskalender zitten flesjes wijn en prosecco. De perfecte manier om af te tellen naar Kerstmis!

Prijskaartje

De volledige adventskalender telt dus 24 kleine flesjes wijn, samen goed voor zes normale flessen (75cl) en zal in Groot-Brittannië 49,99 pond (zo’n 57 euro) kosten. Hoeveel de kalender hier zal kosten – en of hij überhaupt verkocht zal worden in ons land – is nog niet bekend.

Gesponsorde artikelen