Flo Windey presenteert nu ook seksdocu’s voor VTM 2

Het uitgaansleven mag in 2020 dan wel op een erg laag pitje staan, dit najaar opent Flo Windey wel de deuren van wat ze haar eigen “club” noemt op VTM 2: Club Flo. In dat gloednieuwe programma gaat Flo later op ontdekking in de wereld van seksualiteit en verdovende middelen.

https://www.instagram.com/p/CFv_UQTgftF/

Ze spreekt in haar club met bekende en onbekende gasten over thema’s zoals seks, alcohol, drugs, gender en mentaal welzijn. Vanaf donderdag 1 oktober om 21.45 uur start Flo eerst met haar Club Flo Doc, waarin ze de beste seksdocu’s uit het buitenland voorstelt.

Zowel Club Flo als Club Flo Doc worden gemaakt door Het NieuwsHuis, het productiehuis van programmamaker Eric Goens.

“Ik ben heel nieuwsgierig naar de tv-wereld die ik mag leren kennen bij Eric Goens en Het NieuwsHuis”, vertelt Flo Windey in een persbericht. “Online mag je alles doen wat je wil, je toont er wat jij wil.”

“Of ik dat op VTM 2 ook ga mogen? Zeker wel! Tv maken is een hele nieuwe wereld voor mij en ik heb geen idee wat ik ervan mag verwachten. Gelukkig weet Eric er alles van, hij zal het wel weten!”

Flo Windey werd bekend bij het grote publiek met haar videoreeks Flowjob voor Studio Brussel, waar ze ook programma’s zal blijven maken. Ook bij VTM 2 neemt ze naar eigen zeggen geen blad voor de mond om seksualiteit bespreekbaar te maken.

Hoe krijg ik een beter orgasme?

In de eerste Club Flo Doc op donderdag 1 oktober om 21.45 uur staat het orgasme centraal in de Britse docu Hoe krijg ik een beter orgasme?. Zeven vrouwen delen hun intieme ervaringen en trucjes om het ultieme orgasme te beleven. Samen met haar gaste Eline Van Hooydonck, die zich op haar Instagram-pagina ‘vibrator influencer’ en ‘body neutral & sex positive feminist’ noemt, praat Flo over het orgasme en haar ervaringen daarmee. De komende weken volgen ook nog de Britse docu’s Papa heeft een seksshop, het driedelige Generatie porno, Red het bos en de Nederlandse docu Mijn seks is stuk.

Ons alarm staat alvast klaar voor donderdag.

Meer
Lees meer...