Comedyshow ‘Ali Wong: Single Lady’ krijgt officiële trailer

Hoewel de meesten Ali Wong zullen kennen van haar rol in de reeks BEEF, is ze eigenlijk een een standupcomedian. Vanaf volgende week is haar nieuwste show Ali Wong: Single Lady op Netflix en die heeft nu een officiële trailer gekregen.

Later deze maand verschijnt de nieuwe comedyshow van Ali Wong op Netflix. Het gaat om de comedy special Single Lady, waarin Ali zal ingaan op haar nieuwe leven als single na haar scheiding.

Ali Wong: Single Lady

Volgende week verschijnt de nieuwe special van Ali Wong op Netflix. Het gaat al om de vierde special van Ali Wong voor de streamingdienst, na Ali Wong: Baby Cobra, Ali Wong: Hard Knock Wife en Ali Wong: Don Wong. In de trailer valt Ali meteen met de deur in huis. “Ik geloof oprecht dat veertig de de gouden leeftijd is … om te scheiden. Het is perfect.”

Later zien we haar ook spreken over hoe het is om opnieuw te daten. Daarbij verwijst ze naar hoe groot haar age range nu is en wat de “voordelen” zijn aan een oudere man daten. Daaruit blijkt alvast dat het een hilarische show wordt en die kan je vanaf dinsdag 8 oktober vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor de comedy special:

Ali Wong: Single Lady verschijnt op dinsdag 8 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...