Condooms en bedrog: ‘Temptation’-Megan doet opvallende onthullingen aan Goedele Liekens

Condooms en bedrog: ‘Temptation’-Megan doet opvallende onthullingen aan Goedele Liekens

Megan uit ‘Temptation Island’ is 18 jaar en was amper veertien maanden samen met haar Kevin toen ze naar het VIJF-programma trok. Kevin had haar al vijf keer bedrogen, kregen we in het begin van het seizoen te horen, maar nu blijkt dat Kevin nog vaker vreemdgegaan is dan we eerst dachten.

Megan verklapte aan Goedele Liekens in Goedele on Top, de online talkshow rond Temptation Island, dat Kevin haar ongeveer tien keer bedrogen had. Nog een pittig detail: de condooms op het eiland waren te klein voor Joshua, met wie Megan een stomende nacht beleefde. Dat deed ze na het zien van de schokkende beelden van Kevin tijdens het kampvuur.

“Heb je dat zelf vastgesteld, want er zijn veel mannen die dat zomaar zeggen hé”, vroeg Goedele over de condooms. “Nee, nee, ik heb dat zelf vastgesteld”, antwoordt Megan. En dus hebben Megan en haar Joshua het maar zonder moeten doen. De volgende dag heeft de productie van het programma wel grotere condooms voorzien.

Megan zei ook dat ze nog steeds niet van Kevin af is en dat ze hem alleen maar zou kwijt spelen door “dood te gaan”. De suggestie van Goedele Liekens: “Alle contact verbreken.”

Gesponsorde artikelen