Damian van ‘Love Is Blind’ samen gespot met Francesca van ‘Too Hot Too Handle’

Damian van Love Is Blind is in West-Hollywood gespot met Francesca van Too Hot To Handle. De twee werden allebei bekend van een realityreeks op Netflix. Ze gingen allebei op een heel verschillende manier op zoek naar de liefde, maar hebben ze die nu bij elkaar gevonden?

De nieuwste Netflix-crossover is er eentje die wij nooit zagen aankomen. Damian van Love Is Blind is namelijk gespot samen met Francesca van Too Hot To Handle. Damian was na Love Is Blind nog steeds samen met Giannina, maar die was niet van de partij.

Damian en Francesca

https://twitter.com/NadlaKaryne/status/1298807582392487936?s=20

Damian en Francesca zorgden elk op hun manier voor een flinke portie drama in respectievelijk Love Is Blind en Too Hot To Handle. Damian liet zijn bruid Giannina onverwacht achter aan het altaar en zorgde zo voor het dramatische runaway bride moment van de reeks. Maar in de reünieaflevering waren Damian en Giannina plots toch weer samen. En dat lijken ze ook nu nog steeds te zijn.

Francesca aan de andere kant zorgde voor een enorm verlies aan geld in Too Hot To Handle. Zij wist bij Harry en Haley haar handen niet thuis te houden en kostte de groepspot zo een aanzienlijk bedrag. Dat wist ze gelukkig terug te verdienen door één nachtje met de handen boven de lakens. Maar Harry en Francesca bleken uiteindelijk dan toch geen perfecte match te zijn en enkele maanden na de opnames kwamen we te weten dat ze een punt hadden gezet achter hun relatie.

Waar is Giannina?

Francesca is dus single and ready to mingle, maar Damian is dat voor zover we weten niet. Op de avond dat Damian en Francesca samen gespot werden deelde Giannina op haar Instagram Story filmpjes van hoe ze thuis in de zetel tv zat te kijken.

Damian en Francesca hingen die avond nog rond met nog een aantal vrienden van Francesca, waaronder de advocaat Alex Ion en TikTokker Mitchell Crawford. Het is natuurlijk nog niet duidelijk of we meer moeten zoeken achter het avondje uit van Francesca en Damian, maar opmerkelijk is het zeker.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...