Dan is die massa reclame tijdens de Oscars toch nog ergens goed voor: hier is de eerste teaser voor ‘Mary Poppins Returns’

Dan is die massa reclame tijdens de Oscars toch nog ergens goed voor: hier is de eerste teaser voor ‘Mary Poppins Returns’

In 1964 was Mary Poppins goed voor 5 Oscars (alleen My Fair Lady deed beter) en Julie Andrews speelde zich in het collectieve geheugen van meerdere generaties. Tijdens de uitreiking van de 90e Academy Awards werd de eerste teaser voor Mary Poppins Returns de ether in gegooid. Rond kerst wordt die film met Emily Blunt in de hoofdrol in de zalen verwacht.

Emily Blunt heeft de zware taak gekregen om Julie Andrews te doen vergeten in haar iconische rol. De relatief nieuwe acteur Lin-Manuel Miranda heeft het makkelijker, want hij mag een nieuw personage vormgeven. Hij is de acteur die de rol van Jack speelt, een lantaarnaansteker die bevriend is met Mary Poppins.

In deze nieuwe versie zijn we in de jaren dertig van de vorige eeuw beland en zijn Michael (vader van drie kinderen) en Jane Banks ondertussen volwassen. Na een verlies krijgt de familie bezoek van Mary Poppins die hen helpen zal om opnieuw het licht en het plezier in het leven te ontdekken.

Gesponsorde artikelen