Left Right
scrollTop top

Dat wordt ‘hard gaan’: Lidl verkoopt nu wodka, die lijkt op Grey Goose, voor maar 15 euro


Dat wordt ‘hard gaan’: Lidl verkoopt nu wodka, die lijkt op Grey Goose, voor maar 15 euro

Niets heerlijker dan wodka drinken op oudjaarsavond, toch? Ok, op zich is het totaal niet lekker, maar als je het mengt met frisdrank of energiedrank, ben je meteen klaar om gaan te dansen. Helaas is wodka redelijk duur, zeker als je Grey Goose wil, één van de zuiverste en beste wodkavarianten. Partypeople, spring maar een gat in de lucht, want Lidl heeft nu een eigen versie van Grey Goose op de markt … en daar betaal je amper 15 euro voor.

Sterke drank met Oudjaar? Daar zeggen wij geen nee tegen. Nu blijkt dat je de Russische godendrank al voor een prikje op de kop kan tikken. Yes, bij Lidl betaal je vanaf nu 15 euro voor kwaliteitswodka. De Lidl-variant heeft zelfs een award gewonnen op The Grocer Drink Awards. ‘French Grain Ignis Vodka’ is de naam van dat schatje.

Het design van de fles heel erg op dat van Grey Goose, maar daar trekken wij ons niks van aan, want je bespaart 23 euro op een fles. Zo betaal je voor Grey Goose bijna 39 euro per fles. Om over de tarieven in de nachtwinkel nog maar te zwijgen.

De fles:

De verschillen zijn bijna onzichtbaar, toch? Zeker als je een paar glaasjes naar binnen speelt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…