De FoKKoF-truien van Barbara Sarafian zijn terug, maar je moet er snel bij zijn

De immens populaire FoKKoF-truien van Barbara Sarafian zijn opnieuw te koop. Deze keer werkt de actrice niet met een beperkte oplage maar met pre-orders. Wie een FoKKoF-trui wil, zal echter wel snel moeten zijn want je kan maar een week lang pre-orderen.

De eerste verkoop van de FoKKoF-truien van Barbara Sarafian was zo’n succes dat de actrice zelf een tijdje geleden al aankondigde ze binnenkort opnieuw te gaan aanbieden. Op amper een paar uur waren de truien uitverkocht, en dus kon een tweede oplage niet lang uitblijven. Sinds dit weekend biedt Sarafian opnieuw de zwarte en grijze FoKKoF-truien aan op haar website barbarasarafian.com.

Pre-orders

Deze keer werkt ze echter niet met een beperkte oplage maar met pre-orders. Wie een trui bestelt, kan die binnen één tot twee weken in de bus verwachten. Al zal je dan wel snel moeten zijn, want zondagmiddag 28/01 sluit de actrice de pre-orders al af. De truien zijn ook deze keer weer te koop in twee kleuren, zwart en grijs, en kosten 59,98 euro.

Sarafian kondigde ook aan aan nieuwe ontwerpen te denken, maar voorlopig blijft het bij het FoKKoF-model dat de actrice al showde tijdens haar deelname in De Slimste Mens ter Wereld.

Ze kondigde de nieuwe truien zelf aan op Instagram:

VIER

We are taking PRE-ORDERS starting this sunday 12:00 MIDDAY for 1 week until 28/01!”

Meer
Lees meer...