Left Right
scrollTop top

De foto van Dries Mertens en Kat die alle twijfels moet wegnemen


De foto van Dries Mertens en Kat die alle twijfels moet wegnemen

Het is weer allemaal koek en ei tussen Dries Mertens en Katrin Kerkhofs. Dat bewijzen de twee met een foto op Instagram. De Rode Duivel werd gisteren op het gala van het Italiaanse voetbal in de bloemetjes gezet. De Belg schopte het, samen met Radja Nainggolan, tot het Team van het Jaar.  En dat mocht uiteraard gevierd worden.

Het ging een tijdje minder tussen de twee, maar alle plooien lijken nu definitief gladgestreken. Op het ‘Gran Gala del Calcio’, het jaarlijkse gala van het Italiaanse voetbal, kon Napoli-aanvaller Dries Mertens natuurlijk niet ontbreken. Hij schopte het tot het Team van het Jaar. En dat was reden om feesten.

Amore!

Mertens postte daarop een foto op Instagram met zijn vrouw Kat Kerkhofs, en daar hing ‘letterlijk’ liefde in de lucht. Want tussen de twee ‘hangt’ het hoofd van de Italiaanse acteur Marco D’Amore. Het is duidelijk weer ‘amore’ tussen de televisiemaakster en onze stervoetballer!

Naast Mertens viel er nog een Belgische voetballer in de prijzen. Ook AS Roma-speler Radja Nainggolan schopte het tot het Team van het Jaar in de Serie A. En de twee ‘Italiaanse’ Rode Duivels kunnen het blijkbaar goed met elkaar vinden.

#squadgoals:

“Wanneer je wil roddelen over je ploeg met je bff @radjanainggolan.4 #grangaladelcalcio2017 #squadgoals”, schreef hij onder z’n Instagrampost.

De vraag is natuurlijk of Mertens ook op het WK zal kunnen roddelen met Nainggolan. Want die laatste werd twee keer naast de selectie gelaten door bondscoach Roberto Martinez en kwam ook de laatste interlandperiode door een blessure niet in actie.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539