‘De Ideale Wereld’ komt terug en zoekt publiek

De Ideale Wereld komt binnenkort terug en daarom is VRT CANVAS op zoek naar publiek. Je kan je nu inschrijven om in het publiek te zitten tijdens de opnames van het nieuwe seizoen van het programma.

Het nieuwe televisieseizoen staat voor de deur en een programma dat daarbij al zeker zal terugkeren is De Ideale Wereld. Vanaf maandag 2 september zal je opnieuw elke maandag tot en met donderdag kunnen kijken naar een nieuwe aflevering van het actualiteitsprogramma.

De Ideale Wereld

De Ideale Wereld is vanaf eind deze maand opnieuw te zien op VRT CANVAS. Het nieuwe seizoen wordt voorgesteld met een trailer waarin ons beloofd wordt dat het programma “100 procent Karl Vannieuwkerke-vrij” zal zijn. In de trailer steekt DIW namelijk de draak met de presentator die de hele zomer lang verschillende sportprogramma’s presenteerde. De Ideale Wereld wordt dus niet gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke, maar wel opnieuw door Ella Leyers.

Voor het nieuwe seizoen is De Ideale Wereld nog op zoek naar publiek. Voorlopig kan je je inschrijven voor de opnames van donderdag 29 augustus tot en met donderdag 12 september. De enige voorwaarde is dat je ouder moet zijn dan 16 jaar. We komen ook te weten dat doorgaans iedereen die zich inschrijft ook wordt toegelaten. Wie graag wil komen met een groep van meer dan acht personen, moet dat wel specifiek laten weten in de opmerkingen zodat er meer stoelen vrijgehouden kunnen worden. De opnames gaan door in de studio van Woestijnvis in de Harensesteenweg 262 in Vilvoorde. Je wordt om 18.15 uur verwacht en de opnames zouden telkens tot 20.15 uur duren.

Wie graag deel wil uitmaken van het publiek van De Ideale Wereld, kan via deze website een plekje reserveren.

Bekijk hier de trailer voor het nieuwe seizoen van De Ideale Wereld:

De Ideale Wereld is vanaf maandag 2 september elke maandag tot en met donderdag te zien op VRT CANVAS en online via VRT MAX.

Meer
Lees meer...