‘De Mol’: Dit is de eerste reactie van de derde afvaller

De derde aflevering van De Mol betekent ook meteen dat de derde afvaller bekend is. We moesten deze keer afscheid nemen van de beste geiten- en schapenimitator van de groep. In een nieuwe video krijgen we de eerste reactie van Philippe te zien na zijn eliminatie.

We zijn drie afleveringen ver en de groep van De Mol is al gekrompen van tien naar zeven. De derde die het spel moest verlaten, was Philippe, die eigenlijk een voordeel in handen had voor de eliminatie. Iedereen, behalve Philippe en Charlotte, kreeg namelijk een strafpunt. Daardoor werd één goed antwoord op de test, toch fout gerekend. Maar zelfs daarmee had Philippe nog steeds de slechtste test en moest hij dus naar huis. Online redactrice Kelly sprak hem in de auto net na zijn eliminatie.

Philippe

“Ik had het niet verwacht nu ik eigenlijk één puntje extra had gekregen bij de laatste test”, vertelt Philippe. Het hoogtepunt van het avontuur zat voor Philippe helemaal in het begin. Bij de opdracht in (of in het geval van Philippe bovenop) de boot.

Maar Philippe had natuurlijk wel iets om naar uit te kijken bij zijn terugkeer. Op de dag van zijn vertrek naar Sicilië werd hij namelijk opa van Noah. “Ik keer terug naar een warm nest, maar ik had gehoopt hier nog wat langer te kunnen blijven. Omdat er hier een aantal mensen rondlopen die ik heel graag nog veel beter had willen leren kennen.

Philippe sluit af met een boodschap voor de mol. “De mol is gewoon keigoed bezig. Ik zat er duidelijk naast. Het is niet zo dat ik in een tunnelvisie zat. Dus ik denk: ‘Mol gerust verder, je bent goed bezig.'” Philippe omschrijft zijn De Mol-avontuur als: “Continu gespetter, vuurwerk, emoties, tranen en blijdschap. Ik denk dat er weinig gelijkaardige momenten zijn. Een fantastische vakantie is nog altijd anders dan dat soort avontuur. Het is gewoon niet te vergelijken met iets anders.

Bekijk hier de eerste reactie van Philippe na zijn eliminatie:

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep DE MOL 2024: alle hints en tips!.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...