Left Right
scrollTop top

De Mol-kandidaten van vorig seizoen willen je nog één keer ‘Shosholoza’ doen zingen … voor het goede doel!


De Mol-kandidaten van vorig seizoen willen je nog één keer ‘Shosholoza’ doen zingen … voor het goede doel!

Wie dacht eindelijk verlost te zijn van het aanstekelijk nummer ‘Shosholoza’ in zijn hoofd, heeft te vroeg gejuicht. Het Zuid-Afrikaanse lied raakte bij ons bekend via VIER-programma De Mol en iedereen zat er direct weken mee in zijn hoofd. Maar nu willen de ex-kandidaten dat iedereen nog één keer massaal komt meezingen in het kader van Music For Life van Studio Bussel.

Een groot succes was de zangopdracht in het laatste seizoen van De Mol niet, maar toch kent sindsdien iedereen in Vlaanderen het Zuid-Afrikaanse volkslied Shosholoza. Daarom organiseren de kandidaten van toen het event ‘Shosholoza for Life!‘.

Op 21 december nodigen ze iedereen uit in Hof van Liere in Antwerpen om vanaf 18.30 uur met zoveel mogelijk mensen samen Shosholoza te zingen. Wie wil meedoen kan tickets kopen op de website van het event. Ze hopen op minimum 1.000 enthousiaste zangers.

Kandidaten geven het goede voorbeeld

De actie kadert in De Warmste Week van Studio Brussel. De opbrengst ervan gaat naar de vzw SAmen, die projecten organiseert voor kinderen in Zuid-Afrika. De kandidaten leerden die projecten en het land vorig jaar kennen tijdens de opnames van De Mol 2017.

Het event is vorige week al door Hans, ex-deelnemers aan De Mol, aangekondigd op Facebook. Maar omdat de kandidaten niet anders kunnen dat het goede voorbeeld geven, is er nu ook een filmpje waarin ze hun zangkunsten laten horen. Geniet hieronder vooral zelf mee.

“Shosholozah, Shosholozah, Ku lezontabah”

VIER

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539