De opnames voor ‘F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!’ beginnen binnenkort en dat heeft een goeie reden

De opnames voor ‘F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!’ beginnen binnenkort en dat heeft een goeie reden

In de vierde F.C. De Kampioenen-film zal Aalst carnaval een belangrijke rol spelen, maar dat wisten we al. Nu is het allemaal ook officieel, want de eerste opnamedag voor ‘Viva Boma!’ is op 3 maart, de openingsavond van Vlaanderens grootste carnavalsfeest.

Fans van F.C. De Kampioenen en Aalst carnaval, verenig u! De eerste opnamedag voor de vierde film F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma! is namelijk op 3 maart en laat dat nu ook net de eerste dag van het grootste carnavalsfeest van het land zijn. De Kampioenen zullen er te zien zijn op hun eigen praalwagen. De rest van de opnames begint dan een weekje later, op 11 maart.

Later die week kan je bovendien naar de marathon van F.C. De Kampioenen gaan kijken.

F.C. De Kampioenen is een succes

Wie had ooit gedacht dat het zover zou komen? De eerste drie kampioenenfilms waren een gigantisch succes. De eerste langspeelfilm van F.C. De Kampioenen (Kampioen zijn blijft plezant) lokte meer dan een half miljoen Vlamingen naar de cinema en kwam zo in het lijstje met meest succesvolle Belgische films terecht. De tweede film (Jubilee general!) brak al records nog in het openingsweekend en de derde (Forever) was zelfs de meest bekeken Vlaamse film in onze bioscoopzalen.

Test hier welk personage uit F.C. De Kampioenen jij bent!

An Swartenbroekx, ook wel bekend als Bieke, helpt voor de vierde keer op rij het scenario voor de film schrijven. Jan Verheyen steekt voor de derde keer zijn schouders onder een F.C. De Kampioenen-project. In de film Viva Boma! willen Balthasar en Goedele dat Ronaldinho Boma opvolgt in het bedrijf en proberen Fernand en DDT voor eens en voor altijd de Kampioenen uit te schakelen, want what else? De film krijgt ook 320.000 euro steun van de Vlaamse overheid.

Vergeten waar de vorige F.C. De Kampioenen-film ook alweer over ging? Bekijk hier de trailer nog eens opnieuw!

Foto: VRT

F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma komt op 18 december 2019 in de cinema.

Gesponsorde artikelen