Left Right
scrollTop top

De Rode Duivels zijn fan van foute muziek en liedjes van Belgische makelij … 


De Rode Duivels zijn fan van foute muziek en liedjes van Belgische makelij … 

Onze Rode Duivels zijn in volle voorbereiding voor het WK in Rusland. Toch vonden ze nog even de tijd om een aantal vragen van Studio Brussel-luisteraars te beantwoorden. En vooral de broers Hazard lijken geen schaamte te hebben …

In een video van radiozender Studio Brussel komt presentatrice Eva De Roo heel wat te weten over de muzieksmaak en -kennis van de spelers. Zo kan Thomas Vermaelen, speler bij FC Barcelona, niet alleen reggaeton smaken, hij heeft Shakira zelfs al een paar keer gezien! Jammer genoeg was dat wel niet in de kleedkamer …

Foute muziek

Kevin Mirallas geeft in het interview toe dat hij in zijn hele leven nog maar één concert heeft bijgewoond. Dat was niet zomaar een concert, maar eentje van Céline Dion.

Ook de andere Rode Duivels blijken fan te zijn van foute muziek. Zo zong Matz Sels bij zijn intrede tot de ploeg het liedje Laat de zon in je hart van Willy Sommers. Polonaise!

Michy Batshuayi kent dan weer maar één Nederlandstalig liedje, en dat is wel een heel opmerkelijk …

Studio Brussel

Eden en Thorgan

Dat Eden Hazard niet bang is van een beetje controverse, weten we al langer. Op de vraag “Naar welke rapper, zanger of zangeres luister jij voor een belangrijke match?” antwoordde hij volmondig Damso. Bad ass!

De broers zijn het er overigens over eens: naast de beste voetballer is Eden ook de beste zanger van de twee. Hij blijkt vooral fan te zijn van Franse chanson, zoals Jean-Jacques Goldman.

Buiten muziek ging het bij de twee spelers over hun toiletbezoek voor en na de match. Nu weten we ook weer dat Eden de grote boodschap doet voor de match, terwijl Thorgan dat bewaart voor na de match. Fijn!

Het hele interview kan je hier bekijken:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588