‘De Slimste Mens ter Wereld’: Jonatan Medart vertelt over eerste date met huidige vriend: “We vonden elkaar niet leuk”

Vanavond zal contentcreator Jonatan Medart z’n intrede maken in De Slimste Mens ter Wereld. In zijn eerste aflevering zal hij alvast een opvallend verhaal uit de doeken doen. Hij vertelt namelijk over de eerste date met zijn huidige vriend en die verliep niet helemaal van een leien dakje.

De Slimste Mens ter Wereld krijgt vanavond het gezelschap van contentcreator Jonatan Medart. Hij zal het opnemen tegen Patrick Van Looy en Raven van Dorst. In zijn eerste aflevering zal Jonatan al meteen een bijzonder verhaal vertellen.

Eerste date

Jonatan krijgt de vraag hoe hij z’n vriend heeft leren kennen. “We waren vrienden van vrienden, eigenlijk”, vertelt hij. Vervolgens vraagt Erik of ze elkaar meteen leuk vonden. “Nee, totaal niet”, is het duidelijk antwoord. “We zijn op date geweest, maar ik had er geen wauw-gevoel bij en hij ook niet. Maar daarna spraken we vier of vijf keer in de week af en toen begonnen we het leuker en leuker te vinden. Want dan was er wel een leuke vibe.” Hierop pikt Raven in: “Je vond de eerste date niet leuk, maar je gaat daarna wel vier of vijf keer per week afspreken?”. “De eerste date was oké, er ging niet echt iets fout”, verdedigt Jonatan zich.

Daarna vertelt hij ook hoe ze dan uiteindelijk een koppel werden. “Na twee maanden dacht ik: ‘Wat is dit nu?’. Ik zat toen in bad en heb hem letterlijk een bericht gestuurd met: ‘Wat is dit nu?’. En toen zei hij: ‘Je gaat het niet aanvragen via sms. Ik wil wel bloemen en chocolade.’ En de dag erna stond ik met bloemen en chocola aan de deur.” Het publiek is duidelijk vertederd door het verhaal waardoor een luide “Aaaah” te horen is. Maar Jonatan tempert de emoties meteen: “Albert Heijn-pakketje: 6 euro”.

Bekijk hier het fragment:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...