‘De Slimste Mens ter Wereld’: Bekijk hier de leukste momenten uit de tweede week

De tweede week van het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld zit erop. Het is dus tijd om terug te blikken met de leukste momenten. Daarin vallen vooral de vele imitaties van Bart Appeltans op.

De tweede week van De Slimste Mens ter Wereld begon met de terugkerende Raven van Dorst en Jonatan Medart en nieuwkomer Bart Appeltans. Daarna kwamen ook nog Emma Bale, Dimitri Verhulst en Timon Verbeeck langs.

Imitaties van Bart Appeltans.

Het leverde opnieuw heel wat leuke momenten op. Wie nog eens wil terugkijken op de leukste momenten, kan terecht op YouTube (of hieronder), want daar deelde GoPlay namelijk een korte samenvatting van de grappigste momenten.

Daarin is uiteraard veel aandacht voor Bart Appeltans, aangezien die een hele week mocht plaatsnemen in de iconische oranje stoelen. Zo horen we meerdere imitaties van de bekende interieurarchitect. Verder horen we ook de boeiende anekdote over “hoe je een toverstaf slap kan doen lijken”. Vanuit de jury zien we onder andere James Cooke, Philippe Geubels, Bockie De Repper, Jeroom Snelders, Guga Baúl, Jan Jaap van der Wal en Steven Van Herreweghe.

Maandag trappen we op Play4 de derde week af met Bart Appeltans, Timon Verbeeck en een nieuwkomer.

Bekijk hier de leukste fragmenten uit De Slimste Mens ter Wereld:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...