De somberste winter ooit beu? Boek een ticketje naar deze wegdroombestemmingen met 90% kans op zon

De somberste winter ooit beu? Boek een ticketje naar deze wegdroombestemmingen met 90% kans op zon

Als je nu naar buiten kijkt, word je toch lichtjes depressief van het weer? Grijs, bewolkt, koud en gewoon helemaal geen zon. Echt niet leuk … Maar kijk, er is ook wel positieve kant aan dit verhaal: we willen hier weg en een reisje boeken naar de zon! Topidee toch? Volgens reiswebsite Travel + Leisure zouden deze bestemmingen ons gelukkiger moeten maken tijdens de winter.

1. Cabo San Lucas – Mexico

Cabo San Lucas staat bekend voor haar nachtleven, maar er valt veel meer te beleven dan feestjes en bars. In deze regio vind je ook cultuur, lekkere restaurants en prachtige plaatsen om je strandstoel neer te zetten en te genieten van de zon op je huid.

2. Sunny Isles beach in Florida – Verenigde Staten

Om het Amerikaanse strandleven écht goed te leren kennen, moet je naar Florida. Helder water, mooi weer en lekkere cocktails. Een ervaring om U tegen te zeggen.

3. Providenciales – Turks- en Caicoseilandengroep

Als je foto’s opzoekt van Providenciales, kan je enkel “wauw” zeggen. Naast feesten, genieten van de zon en lekker eten, kan je daar ook gaan snorkelen en het eilandleven ontdekken.

4. Montego Bay – Jamaica

Jamaica is altijd al een typische bestemming geweest die ergens op je bucket list staat, maar je blijft het toch uitstellen. Maar wat houdt je nu tegen om een ticket te boeken en een zalige vakantie te maken naar daar? Het is zelfs ideaal om nu, tijdens de winter, naar Jamaica te gaan want tussen december en april is het daar kurkdroog en lekker warm. Ja man!

5. Grenada – Caraïben

Bekijk de bovenstaande foto en zeg ons dat je niet wil zwemmen in dat water … Onmogelijk want Grenada is adembenemend mooi. Wie is er nu zo gek om daar niet naartoe te willen gaan? Je hebt daar mooi weer, prachtige natuur en verschillende manieren om te relaxen.

6. San Diego in Californië – Verenigde Staten

California … Nog zo’n zalige bestemming waar je al jaren naartoe wil gaan. In San Diego krijg je de kans om tijdens de winter met je tenen in het warme zand te lopen. Nog niet overtuigd? Kijk eens naar buiten … Wil je echt geen zon en warme stranden!?

7. Kaaimaneilanden

Eigenlijk is het heel simpel. Wil je blauw water en witte stranden in plaats van grijze wolken en slecht weer? Dan moet je gewoon een ticket boeken naar de Kaaimaneilanden.

Laat je zorgen ook maar hier, want de Kaaimaneilanden staan in teken van relaxen en niets doen. Enjoy!

8. Andros – Bahamas

De Bahama’s zien eruit als typische postkaartbeelden. Lekker relaxen, zorgeloos met een warme zon genieten van het leven. Meer heeft een mens niet nodig!

Maar ja … als je echt zo graag meer wil, kan je natuurlijk veel meer doen dan gewoon luieren. Denk maar aan zwemmen, snorkelen, duiken, watersporten en zelfs avontuurlijke activiteiten.

9. Playa Del Carmen – Mexico

We hebben het al gehad over Mexico, maar nog niet over Playa Del Carmen. Een stad tussen Cancun en Tulum, waar je in de winter goed kan ontspannen. Je hebt daar stranden, winkels en restaurants, maar als je dat allemaal beu bent, kan je ook een bezoekje brengen aan oude Maya ruïnes.

Naar waar gaan we voor wat vitamine D en Sea?

Gesponsorde artikelen