De trailer van ‘Mamma Mia 2’ geeft hints dat er een hoofdpersonage dood is

De trailer van ‘Mamma Mia 2’ geeft hints dat er een hoofdpersonage dood is

Mamma Mia! De trailer van de nieuwe ABBA-film is er en dat doet heel wat fans halsreikend uitkijken naar de zomer van volgend jaar, want dan komt de film in de cinema. Alleen … als je de trailer goed bekijkt, dan spot je verschillende keren een hint naar het overlijden van een van de hoofdpersonages. Zouden de scenaristen onze allerliefste Donna echt laten sterven?

Het is al van 2008 geleden dat de eerste Mamma Mia-film in de bioscoop te zien was. De film draait rond de muziek van de wereldberoemde popgroep ABBA en heeft bekende acteurs in de hoofdrollen zoals Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan en Colin Firth.

Mamma Mia 2

Na het overdonderende succes van de eerste film, werd er beslist om een vervolg te maken. De nieuwe film mogen we verwelkomen in de zomer van 2018, maar deze week werden de fans alvast getrakteerd op de trailer van Mamma Mia 2: Here We Go Again.

YouTube

Het verhaal

Het verhaal? We keren terug in de tijd naar de zomer waarin een jonge Donna Sheridan drie mannen leert kennen, ontdekt dat ze zwanger is van een van hen en in Griekenland een hotelletje opent op haar eentje. Het verhaal wordt verteld door de vriendinnen van Donna, Tanya en Rosie, aan Sophie, Donna’s dochter.

We zien alle hoofdacteurs terugkeren in het vervolg en ook zangeres Cher kreeg een rol in de nieuwe film. Alleen … de beelden die we van Meryl Streep, mama Donna in de film, te zien krijgen, zijn er uit de eerste film. En de personages tonen wel opvallend veel hints naar het overlijden van Donna.

Overleden?

Zo vertelt Sophie aan haar moeders twee oudste vriendinnen “dat ze zwanger is en niet weet hoe ze dat moet doen zonder haar moeder” en zien we Sophie optreden met diezelfde vriendinnen van haar moeder in de muziekformatie The Dynamo’s die we allemaal kennen uit de eerste film.

Ook op de Wikipedia-pagina over de nieuwste film wordt er gesproken over “overleden moeder Donna”.

Officiële poster

Hoe dan ook moet Donna nog érgens te zien zijn in de film, want haar naam staat wel degelijk op de officiële filmposter én in de video met beelden achter de schermen zien we Meryl Streep ook opduiken. En eigenlijk hopen wij gewoon dat we het mis hebben en dat de makers ons op het foute been willen zetten. Want een Mamma Mia-film zonder Meryl Streep, dat kan toch eigenlijk niet?

Ontdek zelf alle hints naar het overlijden van Donna

Geniet hier nog even van Meryl Streep in de eerste Mamma Mia-film

Gesponsorde artikelen