‘De Verraders’: Discussie over schild bemachtigde, zorgt voor eerste verdenkingen

De derde seizoen van De Verraders is begonnen. Daarbij viel de eerste nacht al een meteen een slachtoffer. Maar daarnaast kon er ook een schild verdiend worden en dat lijkt iedereen meer bezig te houden. Daardoor worden heel wat verdenkingen geuit.

Het derde seizoen van De Verraders vorige week van start gegaan op VTM. Het was meteen een bewogen aflevering, waarbij de twintig deelnemers direct werden ondergedompeld in het psychologische spel. Na individuele gesprekken koos Staf Coppens daarbij meteen de drie verraders: komiek William Boeva, content creator Jonatan Medart en seksuologe Lotte Vanwezemael.

Schild

Dat trio maakte in de eerste nacht een eerste slachtoffer, waardoor de groep maar met negentien wakker wordt. Daarnaast viel er ook een schild te bemachtigen in de eerste nacht. Als Astrid Stockman zich de volgende dag opvallend stil houdt, wordt er meteen naar haar gekeken.

“Zonder dat ik het wist, was ik plots verdacht. Er zijn drie mensen die eigenlijk alle informatie hebben en mensen kunnen bespelen. Wij als bondgenoten weten niets. We staan in de rij voor de slachtbank. Wij hebben de kracht van de meerderheid, maar die werkt niet aan de ronde tafel”, zegt Astrid. Dat er daarna uitkomt dat ze wel degelijk het schild heeft, zal haar geloofwaardigheid alvast geen goed doen.

Ronde tafel

Het zal er alvast voor zorgen dat Astrid met een bang hartje naar de volgende ronde tafel gaat. Of is dat het moment waarop Dorianne met vriendin Lotte afrekent.

De Verraders is iedere zondag om 19.55 te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...