‘De Verraders’: Welke drie deelnemers maken zich klaar om de rest te bedriegen?

Op VTM gaat komend weekend het derde seizoen van De Verraders van start. Twintig deelnemers worden daarbij afgezonderd van de buitenwereld, maar drie van hen zijn verraders. Zullen de bondgenoten hen op tijd kunnen ontmaskeren?

Sopraan Astrid Stockman, journaliste Julie Colpaert, radio- en tv-presentator Sean Dhondt, psychologe Lotte Vanwezemael, influencer Ender Scholtens, presentatrice Annelien Coorevits, influencer Jonatan Medart, dokter Servaas Bingé, chef-kok Sofie Dumont, voetbalanalist Gilles Mbiye-Beya, zangeres en tv-presentatrice Ingeborg Sergeant, ondernemer Wouter Torfs, comedian William Boeva, radiopresentator Joris Brys, zangeres Slongs, acteur Roman Van Houtven, radiopresentatrice Dorianne Aussems, acteur Amine Boujouh, tv-maker Hans Otten en actrice Isabelle Van Hecke zijn de twintig deelnemers die zich dit seizoen wagen aan het psychologische spel dat De Verraders is.

Verrader of bondgenoot?

Voor de start van het programma krijgen alle deelnemers een adres dat hen brengt naar een vervallen dorpje in Frankrijk. Daar krijgen ze de keuze om voor zichzelf of voor de groep te spelen.

Na die missie gaat iedereen verder tot aan het kasteel waar de rest van het programma zich zal afspelen. Host Staf Coppens wacht hen daar op en zal daar ook kiezen welke drie personen als verraders de bondgenoten zullen proberen bedriegen en uit te schakelen. Na een reeks gesprekken moet iedereen aan een ronde tafel gaan zitten en duidt Staf met een tik op de schouder de drie uitverkorenen aan. Wie dat zijn, krijgen de kijkers al te zien in de eerste aflevering.

Bekijk hier het fragment uit De Verraders:

De Verraders is vanaf zondag 8 september wekelijks om 19.55 te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...