‘De Verraders’: Ingeborg en Sofie Dumont krijgen belangrijke opdracht, maar hebben problemen met concentratie

In De Verraders krijgen Ingeborg en Sofie Dumont een belangrijke taak toebedeeld in een opdracht. Daarbij moeten ze tijdens een autorit goed opletten, al blijkt dat een stuk moeilijker dan gedacht.

De Verraders is vorige week van start gegaan met twintig deelnemers: Sopraan Astrid Stockman, journaliste Julie Colpaert, radio- en tv-presentator Sean Dhondt, psychologe Lotte Vanwezemael, influencer Ender Scholtens, presentatrice Annelien Coorevits, influencer Jonatan Medart, dokter Servaas Bingé, chef-kok Sofie Dumont, voetbalanalist Gilles Mbiye-Beya, zangeres en tv-presentatrice Ingeborg Sergeant, ondernemer Wouter Torfs, comedian William Boeva, radiopresentator Joris Brys, zangeres Slongs, acteur Roman Van Houtven, radiopresentatrice Dorianne Aussems, acteur Amine Boujouh, tv-maker Hans Otten en actrice Isabelle Van Hecke.

Ingeborg en Sofie Dumont

Ondertussen zijn er al drie van hen aangeduid als verraders en is er ook al één iemand vermoord. Maar daarnaast moeten er ook opdrachten gespeeld worden. Ingeborg en Sofie Dumont zijn vorige week door de medekandidaten uitgeroepen tot meest en minst betrouwbare deelnemers en dus is voor hen een belangrijke rol weggelegd.

Ze worden samen op pad gestuurd om zich voor te bereiden op een opdracht. Tijdens de missie moeten Sofie en Ingeborg deelnemers de groep begeleiden over een drijvend spelbord. Eén verkeerde stap kan ervoor zorgen dat een kandidaat in het water valt en daarmee de kans op een sleutel voor de wapenkamer verliest. De groep is dus volledig afhankelijk van de beslissingen die Ingeborg en Sofie nemen. Hoewel ze onderweg belangrijke informatie kunnen verzamelen, worstelt vooral Ingeborg met het behouden van haar focus.

Bekijk hier het fragment uit De Verraders:

De Verraders is iedere zondag om 19.55 te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...