‘De Verraders’: Komt Lotte meteen in het nauw door verdachtmakingen van vriendin Dorianne?

De jacht op de verraders is geopend. Sinds vorige week kennen we de drie personen die de bondgenoten moeten proberen uitschakelen. Maar al in de tweede aflevering dreigt het warm te worden onder hun voeten.

Het derde seizoen van De Verraders vorige week van start gegaan op VTM. Het was meteen een bewogen aflevering, waarbij de twintig deelnemers direct werden ondergedompeld in het psychologische spel. Na individuele gesprekken koos Staf Coppens daarbij meteen de drie verraders: komiek William Boeva, content creator Jonatan Medart en seksuologe Lotte Vanwezemael.

Dorianne en Lotte

Die laatste was bij dat nieuws meteen zenuwachtig. Met radiomaakster Dorianne Aussems zit er bij de bondgenoten namelijk een van haar beste vriendinnen. Die vrees blijkt terecht te zijn, want Dorianne merkt inderdaad meteen op haar vriendin zich anders gedraagt dan normaal.

“Op dit moment gaat Lotte niet uit mijn hoofd als mogelijke verrader. Maar ik heb geen harde argumenten. Die moet ik nog verzamelen. Als ik mijn vermoeden nu uitspreek, dan hang ik. Ik kan niet alleen op Lotte gaan”, klinkt het.

Dorianne beslist daarop om haar gevoel niet meteen met de groep te delen. Ze stapt daarentegen op Lotte af en vraagt haar om een alliantie te sluiten. Zo wordt het meteen wel heel heet onder de voeten van beide vriendinnen. Maar wie zal er als eerste ook in het oog van de andere bondgenoten komen te staan?

Bekijk hier het fragment uit De Verraders:

De Verraders is iedere zondag om 19.55 te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...