‘De verraders’: Deelnemers kiezen de meest en minst betrouwbare personen

Het derde seizoen van De Verraders staat voor de deur. Om te weten wie bondgenoten zijn en wie verraders zijn, moeten we nog wachten tot zondag. Maar nu al mogen de kandidaten zelf doorgeven wie voor hen de meest en vooral ook de minst betrouwbare persoon is uit de groep.

Sopraan Astrid Stockman, journaliste Julie Colpaert, radio- en tv-presentator Sean Dhondt, psychologe Lotte Vanwezemael, influencer Ender Scholtens, presentatrice Annelien Coorevits, influencer Jonatan Medart, dokter Servaas Bingé, chef-kok Sofie Dumont, voetbalanalist Gilles Mbiye-Beya, zangeres en tv-presentatrice Ingeborg Sergeant, ondernemer Wouter Torfs, comedian William Boeva, radiopresentator Joris Brys, zangeres Slongs, acteur Roman Van Houtven, radiopresentatrice Dorianne Aussems, acteur Amine Boujouh, tv-maker Hans Otten en actrice Isabelle Van Hecke zijn de twintig deelnemers die zich dit seizoen wagen aan het psychologische spel dat De Verraders is.

Ingeborg en Sofie Dumont

Staf Coppens opent de eerste avond met de volledige groep met een onheilspellende toast. “Ik zou heel graag een toost willen uitbrengen op een eerste avondmaal. En ook op een laatste avondmaal voor één van jullie”, klinkt het. “Zo dadelijk moeten jullie elk een naam opschrijven van de persoon die je het minst vertrouwt en de persoon die je het meest vertrouwt.”

Als meest betrouwbare persoon komt Ingeborg uit de bus. “Fantastisch, je krijgt die medaille. Wauw, wat een erkenning. Mensen zien mij echt. Ik ben ook écht te vertrouwen. Ik meen het”, glundert zij.

Meer verrassing is er bij de minst betrouwbare persoon. Sommige mensen lijken daarbij duidelijk klaar om hun naam te horen, maar het blijkt verrassend Sofie Dumont te zijn. “Huh? Wat?! Nee, dat kan niet! Dat komt wel binnen, dat komt echt wel binnen!”, is zij compleet verrast.

Bekijk hier het fragment uit De Verraders:

De Verraders is vanaf zondag 8 september wekelijks om 19.55 te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...