‘De Verraders’: Sabotage doet missie bij Ingeborg mislopen

De kandidaten in De Verraders wacht vanavond een nieuwe missie. De pogingen van het team van Ingeborg om die tot een goed einde te brengen, vervallen echter al snel in gigantische chaos.

Het begint enorm spannend te worden in De Verraders. Na de eerste twee stemmingsrondes zijn er namelijk al twee verraders moeten vertrekken. Daardoor blijft William Boeva alleen over en krijgt hij de kans om een bondgenoot te verplichten over te stappen. Wie dat zal worden, komen we de komende aflevering pas te weten. 

Missie

Hoewel er dus tijdelijk maar één verrader meer in het spel is, zijn de verdachtmakingen er niet minder op geworden. Dat blijkt ook al snel als er een missie moet gedaan worden in een museum. Daar wordt de groep in drie gedeeld. Als groep moeten ze proberen de tien verschillen in een ruimte op te merken.

De winnaars van die opdracht hebben de kans om de sleutel van de wapenkamer te bemachtigen. En juist daarbij loopt het fout. Roman Van Houtven verdenkt namelijk teamgenote Isabelle Van Hecke. Haar wil hij dus weghouden van het schild. Om dat te verkrijgen, gaat hij zelf vlotjes aan het saboteren. Dat doet Roman door alle foute suggesties van Ingeborg gretig neer te pennen.

Bekijk hier het fragment uit De Verraders:

De Verraders is op zondag 6 oktober om 20 uur te zien op VTM. Daarna gaat het programma er een week tussenuit. De volgende aflevering volgt op zondag 20 oktober.

Meer
Lees meer...