‘De Verraders’ gaat volgende week van start: Bekijk hier een nieuwe teaser

Vanaf zondag 8 september kunnen Vlamingen zich opnieuw laten meeslepen in een wereld van bedrog en verraad met het nieuwe seizoen van De Verraders op VTM. Bekende gezichten zoals William Boeva, Astrid Stockman, en Wouter Torfs nemen deel aan dit intense psychologische spel, waarbij vertrouwen een schaars goed blijkt te zijn.

De Verraders staat bekend als het vuilste spelletje van Vlaanderen, en dat is dit seizoen niet anders. Twintig bekende Vlamingen verzamelen zich in een mysterieus kasteel, onder leiding van Staf Coppens.

Isabelle Van Hecke, Annelies Coorevits, Rapster Slongs, Sean Dhondt, Lotte Vanwezemael, Dorianne Aussems, Amine Boujouh, Sofie Dumont, Servaas Bingé, Ender Scholtens, Gilles Mbiye-Beya, William Boeva, Joris Brys, Hans Otten, Ingeborg Sergeant, Astrid Stockman, Wouter Torfs, Julie Colpaerts, Jonatan Medart en Roman Van Houtven. Die gezichten zien we binnenkort in het nieuwe seizoen van De Verraders.

De Verraders

Wat begint als een ogenschijnlijk gezamenlijke missie, ontspoort al snel in een sluwe strijd van bedrog en wantrouwen. De deelnemers zijn verdeeld in twee kampen: bondgenoten en verraders. Terwijl de bondgenoten proberen samen te werken om een gemeenschappelijk doel te bereiken, hebben de verraders maar één missie: de bondgenoten één voor één uitschakelen, zonder zelf ontmaskerd te worden.

Het spel bereikt elke nacht een hoogtepunt wanneer de geheime verraders hun volgende slachtoffer kiezen. Terwijl de rest van de groep slaapt, plannen zij in het geniep de eliminatie van een bondgenoot. Elke dag opnieuw moeten de overgebleven spelers aan de ronde tafel proberen te achterhalen wie de verraders zijn. De spanning stijgt wanneer beschuldigingen over en weer vliegen en bondgenootschappen op het spel komen te staan.

Bekijk een nieuwe teaser hier:

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf 8 september te zien.

Meer
Lees meer...