Deadpool en Wolverine in dezelfde film? Hugh Jackman reageert op de ‘avances’ van Ryan Reynolds

Deadpool en Wolverine in dezelfde film? Hugh Jackman reageert op de ‘avances’ van Ryan Reynolds

Hugh ‘Wolverine’ Jackman heeft gereageerd op de geruchten over een mogelijke Wolverine/Deadpool-film. Jackman, die altijd heeft gezegd helemaal afscheid genomen te hebben van het personage, wordt steeds meer het hof gemaakt door Deadpool, oftewel Ryan Reynolds. “Ik hou van Deadpool”, reageert Jackman nu. “Maar speel een beetje ‘hard to get’. Het is te veel, het is niet sexy.” Euh … oké.

Een Deadpool en Wolverine-film moet zowat dé natte droom zijn van elke Deadpool-fan, met acteur Ryan Reynolds op kop. De bromance tussen Reynolds en Jackman bracht vele fans dan ook op ideeën, maar die eerste hield altijd vast aan zijn pensioen. Zijn Wolverine is en blijft dood en begraven, klonk het altijd. Al bleef Reynolds Jackman wel het hof maken, ook al stierf Wolverine aan het einde van Logan. “In mijn tijdslijn leeft hij nog wel”, zei Reynolds aan Entertainment Weekly. “Er loopt een Logan rond met een kleine, behaarde borstkas en zijn kleine, scherpe, scherpe klauwtjes, en hij leeft en is ready to go!”

“Het is niet sexy!”

Maar nu heeft Jackman zelf dus gereageerd op die ‘avances’ van Reynolds. In de ochtendshow Good Morning America had hij een kleine boodschap voor hem. “Ik hou van je, man. Ik hou van Deadpool. Ik kan echt niet wachten om de film te zien. Je bent een van mijn beste vrienden”, zei hij. “Maar hou je een beetje in. Speel wat meer hard to get. Het is te veel. Het is niet sexy.”

Hoewel hij de geruchten dus niet echt de kop in drukt, lijkt een terugkeer van Wolverine toch nog steeds enorm onwaarschijnlijk. Al zullen het succes van z’n eigen Logan en de eerste Deadpool-film Jackman ongetwijfeld aan het denken hebben gezet. Voorlopig zullen we het dus moeten doen met promotionele video’s, zoals wanneer Deadpool Jackman ‘onderbrak’ tijdens het opnemen van een filmpje.

David Beckham

Reynolds schakelde nog wel meer celebrities in voor de promotie van z’n nieuwe Deadpool-film. De nieuwste in het rijtje is ex-voetballer David Beckham, die Reynolds nog beledigde in de eerste film.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Deadpool 2, mét David Beckham:

In afwachting van Deadpool 2, kan je de eerste film hier natuurlijk nog altijd eens bekijken!

Gesponsorde artikelen