‘Deadpool & Wolverine’ krijgt ultieme trailer, met heel wat opvallende personages

Binnen minder dan één week kan je eindelijk terecht in de cinema voor Deadpool & Wolverine. Marvel Studios hoopt met deze film zijn Cinematic Universe (MCU) te herlanceren en dus zijn de verwachtingen hooggespannen. Het ziet er alleszins naar uit dat Deadpool & Wolverine enkele verrassende cameo’s zal bevatten. En daarvan krijgen we in de ultieme trailer al een preview te zien.

De derde film uit de Deadpool-franchise komt er nu echt bijna aan. Deze zomer, vanaf 24 juli, kunnen de fans van de superheld hem opnieuw in de bioscoop verwachten. Het zal dan al zes jaar na Deadpool 2 zijn, omdat de stakingen in Hollywood en de coronacrisis meermaals roet in het eten gooiden. De voorbije maanden kregen we al regelmatig beelden te zien, met vorige week nog een zogenaamde laatste teaser.

X-23 en Lady Deadpool

Uiteindelijk bleek dat toch niet de ultieme trailer te zijn, want zojuist deelde Marvel Studios nog meer beelden. Deze finale trailer begint met een soort voorgeschiedenis van Hugh Jackman als Wolverine. Daarin zien we ook de terugkeer van Laura aka X-23, de opvolgster en biologische dochter van Wolverine die we leerden kennen in Logan. Dafne Keen herneemt nu zeven jaar later die rol.

Daarnaast krijgen we ook voor het eerst volledig beeld te zien van Lady Deadpool. Zij ziet eruit als een vrouwelijke kopie van Deadpool, maar dan met lang blond haar. Door haar masker kunnen we nog niet exact zeggen wie die rol speelt, al wordt er wel volop gespeculeerd. Blake Lively, de vrouw van Ryan Reynolds, en zangeres Taylor Swift, worden het vaakst genoemd.

Bekijk de ultieme trailer van Deadpool & Wolverine:

Deadpool & Wolverine is vanaf 24 juli te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...