‘Deadpool & Wolverine’ krijgt nieuwe, uitgebreide trailer

De langverwachte film Deadpool & Wolverine heeft een nieuwe trailer gekregen. Daarin zien we hoofdrolspelers Ryan Reynolds (Deadpool) en Hugh Jackman (Wolverine) aan het werk in een gezonde mix tussen actie en humor.

De derde film uit de Deadpool-franchise komt er nu echt bijna aan. Deze zomer, vanaf 26 juli, kunnen de fans van de superheld hem opnieuw in de bioscoop verwachten. Het zal dan al zes jaar na Deadpool 2 zijn, omdat de stakingen in Hollywood en de coronacrisis meermaals roet in het eten gooiden. 

Twee maanden geleden – tijdens de Super Bowl – kregen we dan eindelijk de eerste beelden te zien van Deadpool & Wolverine. Dat werd meteen de best bekeken trailer ooit, en nu is er dus een nieuwe trailer die nog veel meer toont.

Wolverine en Deadpool

De trailer begint met een aan lager wal geraakte Wolverine die aan de toog zit van een bar. Daar ontmoet hij Deadpool die hem vraagt om mee te komen, iets wat Wolverine aanvankelijk niet van plan is, maar dankzij enige overtuigingskracht toch doet. Deadpool blijkt Wolverine nodig te hebben om de wereld te redden, maar die laatste heeft daar niet meteen veel zin in. We zien de twee in de trailer aanvankelijk dan ook vooral met elkaar vechten.

Naast Ryan Reynolds als Deadpool en Hugh Jackman als Wolverine keren in Deadpool & Wolverine nog heel wat bekende gezichten terug. Het gaat onder andere om Rob Delaney als Peter, Karan Soni als de bekende taxichauffeur Dopinder, Leslie Uggams als huisgenote Blind Al, Morena Baccarin als Wades vriendin Vanessa en Stefan Kapičić als de mutant Colossus.

Bekijk hier de trailer van Deadpool & Wolverine:

Deadpool & Wolverine verschijnt op 26 juli in de bioscoop.

Meer
Lees meer...