Eerste teaser ‘Deadpool 3’ gelost

Gisteren vond in Las Vegas de jaarlijkse Super Bowl plaats. Naar goede gewoonte ging het evenement ook gepaard met heel wat reclamespotjes en nieuwe trailers. Een daarvan was de eerste teaser van de nieuwe Deadpool. Daarin zien we alvast Ryan Reynolds terugkeren, maar ook Hugh Jackman duikt al op.

De derde film in de Deadpool-franchise komt er nu echt bijna aan. Deze zomer, vanaf 26 juli, kunnen de fans van de superheld hem opnieuw in de bioscoop verwachten. Tot nu waren er enkel foto’s van de opnames, maar tijdens de Super Bowl verscheen er ook een eerste teaser. Samen met de nieuwe teaser wordt de film ook officieel omgedoopt tot Deadpool & Wolverine.

Deadpool & Wolverine

Na bijna zes jaar wachten keert Ryan Reynolds in 2024 terug als Deadpool in de gelijknamige film Deadpool 3. Het wordt de eerste film in de trilogie die onder Disney zal uitkomen, maar dat zou naar eigen zeggen niets aan de stijl veranderen. Zo keren er heel wat bekende gezichten terug voor de derde film in de reeks. Het gaat daarbij onder andere om acteur Rob Delaney als Peter, Karan Soni als de bekende taxichauffeur Dopinder, Leslie Uggams als huisgenote Blind Al, Morena Baccarin als Wades vriendin Vanessa en Stefan Kapičić als de mutant Colossus.

Daarnaast is het uiteraard vooral uitkijken naar de introductie van Hugh Jackman in de franchise. Die keerde namelijk speciaal voor Deadpool 3 terug op zijn beslissing om niet meer in de huid van Wolverine te kruipen.

Teaser

In de eerste teaser zien we alle geliefde personages alvast bij elkaar komen voor de verjaardag van Wade, de echte naam van Deadpool. Daar lijkt het alvast niet lang feest te blijven, want al snel krijgt de superheld bezoek van de TVA, Time Variance Authority, die hem wil meenemen.

Daar ontwaakt hij uiteindelijk ook in een ondervraging met Paradox, een personage gespeeld door Succession-acteur Matthew Macfadyen. Daar lijkt hij de worden ingeschakeld in verschillende gevechten uit het heden en nu en daarbij is natuurlijk ook een rol weggelegd voor de Wolverine. “Sta daar niet gewoon te staan, aap”, horen we die laatste al zeggen. Tot nu toe is enkel de schaduw van Hugh Jackman als de superheld te zien.

Bekijk de teaser van Deadpool & Wolverine hier:

Deadpool & Wolverine verschijnt op 26 juli in de bioscoop.

Meer
Lees meer...