Opnames ‘Deadpool 3’ zijn afgerond

De derde film over Deadpool komt alsmaar dichterbij. De opnames voor de film met acteur Ryan Reynolds in de hoofdrol gingen begin vorig jaar van start, maar door de stakingen in Hollywood kwam er heel wat vertraging op. In november pikte de productie de draad opnieuw op en nu zitten de opnames er ook officieel op. Dat laat Reynolds via Instagram weten.

Net voor de staking van SAG-AFTRA in juli kondigde Marvel Studios aan dat de nieuwe Deadpool-film vroeger zou verschijnen dan gepland. De opnames verliepen vlot en de studio mikte daardoor op een release op 3 mei 2024 in plaats van 8 november 2024. 

Door de staking werd die releasedatum opnieuw uitgesteld. Toch zal die nog steeds eerder verschijnen dan eerst gedacht. Vanaf 26 juli kunnen fans van de superheld in de bioscoop terecht.

Deadpool 3

Na bijna zes jaar wachten keert Ryan Reynolds in 2024 terug als Deadpool in de gelijknamige film Deadpool 3. Het wordt de eerste film in de trilogie die onder Disney zal uitkomen, maar dat zou naar eigen zeggen niets aan de stijl veranderen. Zo keren er heel wat bekende gezichten terug voor de derde film in de reeks. Het gaat daarbij onder andere om acteur Rob Delaney als Peter, Karan Soni als de bekende taxichauffeur Dopinder, Leslie Uggams als huisgenote Blind Al, Morena Baccarin als Wades vriendin Vanessa en Stefan Kapičić als de mutant Colossus.

Daarnaast is het uiteraard vooral uitkijken naar de introductie van Hugh Jackman in de franchise. Die keerde namelijk speciaal voor Deadpool 3 terug op zijn beslissing om niet meer in de huid van Wolverine te kruipen.

Opnames afgerond

Hoewel de film dus wat vertraging opliep door de stakingen in Hollywood, lijkt de release er toch nog relatief snel aan te komen. Gisteren kondigde acteur Ryan Reynolds namelijk aan dat de opnames officieel zijn afgelopen en dat de film op 26 juli 2024 in de bioscoop zal verschijnen.

In de post neemt Reynolds ook meteen afscheid van het personage. “Dit pak verbergt bloed en zweet. Maar vandaag, na de laatste opnames voor Deadpool, vooral tranen. Een grote dankjewel aan de cast en crew die door wind, regen en stakingen heeft gestreden. Ik heb een film mogen maken met mijn beste vrienden en dat gebeurt echt niet vaak. Ik zie jullie op 26 juli”, klinkt het.

Deadpool 3 zou op 26 juli in de bioscoop verschijnen. Al zal die release in België waarschijnlijk al op 24 juli plaatsvinden.

Meer
Lees meer...