Acteur Ryan Reynolds deelt na einde staking al meteen nieuws over release ‘Deadpool 3’

De staking van acteurs in Hollywood is sinds deze nacht eindelijk afgelopen. Dat betekent dat acteurs weer volop reclame kunnen maken voor de projecten waarin ze binnenkort te zien zullen zijn. Acteur Ryan Reynolds liet er geen gras over groeien, want hij deelde alvast meer nieuws over de nieuwe Deadpool-film.

Halverwege juli hebben de leden van de Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) het werk neergelegd in Hollywood. Na bijna vier maanden is er eindelijk een akkoord tussen de vakbond van acteurs en de grote filmstudio’s en streamingdiensten. Zo kunnen alle producties binnenkort worden hervat en kunnen acteurs ook opnieuw reclame maken voor hun films en series.

Deadpool

Net voor de staking kondigde Marvel Studios aan dat de nieuwe Deadpool-film vroeger zou verschijnen dan gepland. De opnames verliepen vlot en de studio mikte daardoor op een release op 3 mei 2024 in plaats van 8 november 2024. Door de staking leek die releasedatum opnieuw in gevaar te komen, maar door een nieuwe update van acteur Ryan Reynolds lijkt dat uitstel toch mee te vallen.

Reynolds deelde op Instagram namelijk een foto van een hond in Deadpool-pak en schreef daarbij: “Ze geeft de merchverantwoordelijken nachtmerries. Maar ze komt eraan, samen met de film. In de zomer van 2024.” We kunnen de nieuwe film, waarin acteur Hugh Jackman terugkeert als Wolverine, dus nog steeds vroeger verwachten. Naast Jackman als Wolverine zullen ook personages als Vanessa, Colossus, de taxichauffeur, Blind Al én Peter alvast terugkeren.

Deadpool 3 verschijnt in de zomer van 2024.

Meer
Lees meer...