Ryan Reynolds post eerste foto van reünie tussen Deadpool en Wolverine in nieuwe film

Het is eindelijk zover! De langverwachte reünie tussen Deadpool en Wolverine heeft eindelijk plaatsgevonden. Al moeten fans nog een tijdje op het eindresultaat wachten, toch heeft een foto op het Instagramaccount van Ryan Reynolds ervoor gezorgd dat het enthousiasme is teruggekeerd. Daarop zijn Reynolds en Hugh Jackman in kostuum te zien op de set van Deadpool 3.

De opnames van Deadpool 3 lijken goed op schema te zitten. Vorige maand maakte Marvel Studios al bekend dat de film vroeger zou uitkomen dan verwacht en vandaag volgt een eerste foto vanop de set. Daarin zien we alvast Ryan Reynolds terug als het hoofdpersonage, vergezeld door Hugh Jackman als Wolverine. Ook heel wat andere bekende gezichten zullen in de nieuwe film terugkeren.

Deadpool

Ryan Reynolds kroop in 2016 een eerste keer in de huid (en het zeer strakke pak) van superheld Deadpool voor de gelijknamige film. In 2018 kwam er met Deadpool 2 relatief snel een vervolg. Beide films werden zeer gesmaakt, waren financieel een groot succes en maakten van Ryan Reynolds een van de populairste acteurs van het moment.

Een derde film komt er binnenkort ook aan en daarin zal Hugh Jackman terugkeren als The Wolverine. Die film is ook de eerste nadat Deadpool officieel deel begon uit te maken van het Marvel Cinematic Universe. Maar dat zal volgens regisseur Shawn Levy alvast niets veranderen aan de hoeveelheid geweld.

Eerste beelden

Naast Jackman als Wolverine zullen ook personages als Vanessa, Colossus, de taxichauffeur, Blind Al én Peter alvast terugkeren. Wat hun functie in het verhaal zal worden, is nog niet bekend. Maar dat we Wolverine terug te zien zullen krijgen in zijn iconisch gele X-Men pak, dat staat vast.

In een nieuwe foto op Instagram deelde acteur Ryan Reynolds namelijk een foto van zichzelf met Hugh Jackman in kostuum. Daarop was te zien hoe Deadpool, zoals gewoonlijk, een bloedrood pak droeg en werd bijgestaan door Wolverine in een knalgeel kostuum. In welke situatie de twee personages zich bevinden, valt af te wachten. Normaal gezien zouden fans nog tot 8 november 2024 moeten wachten, maar in juni maakte Disney dus bekend dat de film al op 3 mei 2024 zal verschijnen.

Bekijk de foto van Deadpool en Wolverine in Deadpool 3 hier:

Instagram: @vancityreynolds
Meer
Lees meer...