Hugh Jackman keert terug als Wolverine in ‘Deadpool 3’

Fantastisch nieuws voor de fans van X-Men! Acteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman hebben namelijk zonet bekendgemaakt dat ze zullen samenwerken voor Deadpool 3. Daarin speelt Reynolds natuurlijk terug de hoofdrol en zal Jackman zijn rol als Wolverine terug opnemen. Naast dat grote nieuws deelde Marvel Studios ook meteen de releasedatum.

Geen bromance zo groot als die tussen acteurs Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Maar daarnaast vragen de twee zich op sociale media al jaren af wie nu de beste superheld is: Deadpool of Wolverine? Daar zullen de acteurs en de fans binnenkort dus misschien wel een antwoord op krijgen, want Jackman zal te zien zijn in de nieuwe Deadpool-film.

Deadpool vs. Wolverine

Terwijl verschillende bronnen zich al maandenlang afvroegen wie nu de volgende Wolverine zou worden en Hugh Jackman zou vervangen, was de acteur zich dus zelf al terug aan het voorbereiden op de rol. Via een video op Twitter maakte acteur Ryan Reynolds namelijk net bekend dat de originele Wolverine te zien zal zijn in de derde Deadpool-film.

In de video vertelt hij hoe moeilijk het is om na de overstap naar Marvel Studios een goeie invalshoek te vinden voor de film. Daarnaast geeft hij ook toe dat er nog geen beelden zijn die hij zou kunnen delen. Uiteindelijk zien we op de achtergrond Hugh Jackman voorbijlopen, waarna Reynolds aan hem vraagt: “Hey Hugh, toevallig zin om nog een keer Wolverine te spelen?” Daarop reageert Jackman met “Yeah, sure” terwijl de tonen van Celine Dions I Will Always Love You weerklinken.

Releasedatum

Op het einde van de video zien we ook al een eerste kijk op de poster. Daarop staat het logo van Deadpool doorkrast door Wolverine. Na de poster volgt ook meteen de releasedatum. Deadpool 3 zal, als alles goed gaat, uitkomen op 6 september 2024. Het is dus nog een tijdje wachten, maar ons lijkt het het wachten nu al waard. Om het met de woorden van Ryan in de video te zeggen: We will always love Hugh.

Bekijk de aankondiging van Deadpool 3 hier:

Meer
Lees meer...