Volgens Sandra Bullock is acteur Daniel Radcliffe de perfecte nieuwe Wolverine

De kans dat acteur Hugh Jackman ooit nog zal terugkeren als Wolverine, is heel klein. Maar toch hebben heel wat mensen het gevoel dat het verhaal van Wolverine nog niet volledig over is. Ook actrice Sandra Bullock denkt daar zo over. Zij liet alvast aan Marvel weten dat het Daniel Radcliffe moet casten in de rol. Bullock en Radcliffe zijn samen te zien in de film The Lost City.

Sinds de film Logan uit 2017 heeft acteur Hugh Jackman afscheid genomen van de Wolverine. Toch zijn er met het personage nog heel wat mogelijkheden. Zeker nu het Marvel Cinematic Universe is uitgebreid tot een multiverse. Toch lijkt de kans ons klein dat Jackman nog zal terugkeren. Maar geen nood, want de volgende Wolverine wordt ons al aangeboden door … Sandra Bullock.

Daniel Radcliffe

De Amerikaanse actrice Sandra Bullock is ervan overtuigd dat Daniel Radcliffe, die we nog altijd vooral kennen als Harry Potter, een perfecte Wolverine zou zijn. Dat liet ze weten tijdens een interview met It’s Gone Viral over haar nieuwste film The Lost City. Daarin speelt ze aan de zijde van Radcliffe. “Wolverine-mensen, kan je hem alsjeblieft gewoon casten? Doe het gewoon. Stop met geld te geven aan mensen om het hem te vragen, cast hem zelf.”

Haar reactie was ook een antwoord op het feit dat verschillende media al jaren aan Radcliffe vragen of hij de nieuwe Wolverine wordt of wil worden. Zo was de vraag blijkbaar ook al enkele keren aan bod geweest in interviews met het duo voor hun aankomende film The Lost City. Daarin speelt Bullock de rol van Loretta Sage, een schrijfster die op een dag terechtkomt in haar eigen verhaal. Radcliffe speelt een excentrieke miljonair die Loretta ontvoert om hem naar de grote schat uit haar boeken te leiden.

Of Daniel Radcliffe in de toekomst ooit te zien zal zijn als Wolverine, is dus helemaal niet zeker. Maar toch blijft de hoop bij velen aanwezig, zeker nu de multiverse binnen het MCU nog meer aanwezig is. Zo denken fans nog steeds dat Radcliffe zou kunnen opduiken in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Op dat gerucht krijgen we volgende maand, op 4 mei 2022, een antwoord.

Meer
Lees meer...