Daniel Radcliffe over Will Smith op de Oscars: “Ik ben het zo beu om iedereens mening te horen”

Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe kreeg – zoals veel andere acteurs afgelopen week – de vraag wat hij vond van het incident met Will Smith en Chris Rock op de Oscars. De acteur besloot echter om niet in te gaan op de vraag en in plaats daarvan mee te delen dat hij het het grondig beu is om iedereens mening over het incident te horen.

Sinds de uitreiking van de Oscars afgelopen zondag, gaat het in Hollywood nog maar over één onderwerp. De mep die Will Smith verkocht aan Chris Rock nadat die lachte met de aandoening van Wills echtgenote Jada Pinkett Smith. Verschillende collega-acteurs gaven al hun mening over het incident. Maar het standpunt van Daniel Radcliffe moeten we niet verwachten.

“Dramatisch beu”

Daniel Radcliffe was te gast bij Good Morning Britain om zijn nieuwe film The Lost City voor te stellen. Daar kreeg hij de vraag wat hij van het incident op de Oscars vond. Maar in tegenstelling tot een standpunt aan wiens kant hij stond, kregen presentators Susanna Reid en Ben Shephard een heel ander antwoord van Daniel.

“Ik ben het horen van iedereens opinie over het incident gewoon al zo dramatisch beu”, klonk het. “Ik ga er niet aan bijdragen.” Hij ging toch nog iets dieper in op hoe ook hij vaak moppen moest incasseren op awardshows. “Wanneer je als kind naar dat soort evenementen gaat, ben je nooit echt zeker of ze met je lachen of je gewoon compleet uitlachen. Dus je moet in een soort modus zitten van: ‘Ik zal gewoon mee lachen en misschien zal het snel overgaan’.”

Bekijk het fragment hier, vanaf 7:08):

Meer
Lees meer...