Channing Tatum en Sandra Bullock binnenkort te zien in ‘The Lost City’: bekijk de trailer hier

The Lost City is een nieuwe avontuurlijke komedie die begin volgend jaar uitkomt in de Belgische bioscopen. De film vertelt het verhaal van een schrijfster, gespeeld door Sandra Bullock, die bekend is door haar avonturenromans. In die romans staat Dash centraal, een avontuurlijke jongeman. Die rol is weggelegd voor acteur Channing Tatum. De release van de film is pas gepland voor 23 maart 2022, maar Paramount Pictures dropte wel zojuist een trailer.

Een nieuwe film met acteurs Channing Tatum, die binnenkort ook terugkeert als Magic Mike, Sandra Bullock en Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe, het is al een feest op zich. In de nieuwe film The Lost City zijn de drie naast elkaar te zien in een verhaal over fictie, non-fictie en de dunne lijn die ertussen zit. Schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) is wereldberoemd door haar avonturenromans The Lost City. Daarin gaat de held Dash Indiana Jonesgewijs op zoek naar verloren steden en avontuur. Wanneer Sage op een dag een miljardair ontmoet die de fictie voor waarheid aanneemt, begint het echte avontuur pas.

Verloren stad

In de trailer is te zien hoe Loretta Sage wordt ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe), omdat die gelooft dat Loretta de weg naar de echte verloren stad kent. Hij wil namelijk op zoek gaan naar de verloren schat. Om te bewijzen dat hij meer is dan alleen het covermodel Dash, gaat Alan (Channing Tatum) op zoek naar haar. Vervolgens lijkt het wel alsof het boek volledig tot leven komt. Alan gaat op zoek naar Loretta en samen gaan ze op The Lost City-avontuur. Wanneer ze allebei beseffen dat hun echte leven nu wel heel veel op het verhaal lijkt, zorgt dat voor heel wat grappige situaties.

The Lost City wordt geregisseerd door Adam en Aaron Nee. De cast bestaat verder nog uit Da’Vine Joy Randolph, Oscar Nuñez, Patti Harrison en Bowen Yang. De film komt op 23 maart 2022 uit in de Belgische bioscopen.

Bekijk de trailer hier:

Meer
Lees meer...